Λήμνος - Κακοκαιρία «Μήδεια»: Εγκλωβισμός οδηγών και διακοπές ρεύματος στο νησί

Καιρός: Από το βράδυ του Σαββάτου, η «Μήδεια» έφτασε και στη Λήμνο δημιουργώντας μικροπροβλήματα, ιδιαίτερα στα πιο ορεινά σημεία της Λήμνου, αφού η χιονόπτωση φαίνεται πως επηρέασε περισσότερο τα χωριά, Κορνός, Άγιος Δημήτριος, Σαρδές, Δάφνη και Κατάλλακο.

Λήμνος - Κακοκαιρία «Μήδεια»: Εγκλωβισμός οδηγών και διακοπές ρεύματος στο νησί
limnosfm100.gr
1'

Επαρχείο και Δήμος από τα ξημερώματα δίνουν μάχη να κρατήσουν ανοιχτό το οδικό δίκτυο, αυτή τη φορά όμως φαίνεται πως η επίτευξη είναι αρκετά δύσκολη, καθώς η ποσότητα του χιονιού δεν είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα γρήγορά να παγώνει.

Όπως μεταφέρει ο Έπαρχος Λήμνου, στον FM100, καλό θα είναι οι οδηγοί να κάνουν χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στις προαναφερόμενες περιοχές. Τις επόμενες ώρες θα γίνει και ρίψη αλατόνερου.

Όπως μας ενημέρωσε ο Δήμαρχος Λήμνου, σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση απεγκλωβισμού οδηγών, τα αυτοκίνητα των οποίων ακινητοποιήθηκαν στην έξοδο του Αγίου Δημητρίου, κοντά στο Τυροκομείο «Μαρκάκη». Στην επιχείρηση συνδράμει η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Τέλος, συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ χρειάστηκε να επέμβει επίσης στον Άγιο Δημήτριο, προκειμένου να επισκευάσει βλάβη σε μετασχηματιστή ο οποίος βγήκε εκτός λειτουργίας με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή ρεύματος σε ένα μέρος του χωριού.

Πηγή: limnosfm100.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός ΤΩΡΑ: Η «Μήδεια» επελαύνει – Δείτε live πού χιονίζει στη χώρα

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή