Καιρός - Σάκης Αρναούτογλου: Αυξημένη συννεφιά και υγρασία την Τετάρτη με αφρικανική σκόνη

Καιρός: Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για την εξέλιξη του καιρού τις επόμενες ημέρες 

Καιρός - Σάκης Αρναούτογλου: Αυξημένη συννεφιά και υγρασία την Τετάρτη με αφρικανική σκόνη
Youtube
2'

Αυξημένη συννεφιά και υψηλή υγρασία θα έχουμε στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας τις επόμενες ημέρες, ενώ κυρίως προς την Πέμπτη λασποβροχές θα σημειωθούν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, αύριο Τετάρτη τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και στα βόρεια τα σύννεφα θα είναι πιο πυκνά, ενώ δεν αποκλείεται να ψιχαλίσει και να βρέξει τοπικά.

Στις υπόλοιπες περιοχές θα έχουμε συννεφιές χωρίς φαινόμενα, ενώ όσο πιο ανατολικά-νοτιοανατολικά τόσο περισσότερα θα είναι τα ανοίγματα του καιρού.

Περισσότερες βροχές αναμένονται τις βραδινές ώρες, από το ύψος της ορεινής Αιτωλοακαρνανίας μέχρι τη Δυτική Μακεδονία, με τάση να επηρεάσουν ολόκληρη τη Θεσσαλία και την Κεντρική Μακεδονία προς το ξημέρωμα της Πέμπτης.

Όπως σημειώνει ο έμπειρος προγνώστης καιρού, η θολούρα στην ατμόσφαιρα λόγω της μεταφοράς αφρικανικής σκόνης θα παραμείνει.

Σε ό,τι αφορά την Αττική, την Τετάρτη, αρχικά θα έχει αραιές συννεφιές μαζί με θολούρα, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας ο καιρός θα ανοίξει περισσότερο και θα έχουμε μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Προς το βράδυ αναμένεται ξανά συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 11 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κεντρική Μακεδονιά το σκηνικό θα παραμείνει μουντό, με μικρή πιθανότητα να ψιχαλίσει τοπικά το πρωί. Μέσα στην ημέρα θα κυριαρχήσει η συννεφιά, ενώ από το βράδυ και από τα δυτικά θα ξεκινήσουν κάποιες βροχές, οι οποίες αργά τη νύχτα θα επηρεάσουν και τη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη περιφέρεια.
Οι άνεμοι ανατολικοί, στα ανοιχτά της Χαλκιδικής στα 4 με 5 μποφόρ, και η θερμοκρασία στους 11 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του καιρού την Πέμπτη και την Παρασκευή, ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε ότι θα έχουμε βροχές στα πιο δυτικά, κεντρικά και τα βόρεια τμήματα της ηπειρωτικής χώρας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή