Έξαλλος ο Τραμπ με δημοσιογράφο: Είσαι ανόητος, κλείσε την κάμερα τώρα (vid)

Την οργή του Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε ο δημοσιογράφος Πιρς Μόργκαν

Έξαλλος ο Τραμπ με δημοσιογράφο: Είσαι ανόητος, κλείσε την κάμερα τώρα (vid)
Την οργή του Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε ο δημοσιογράφος Πιρς Μόργκαν
YouTube
1'

Την έντονη αντίδραση του Ντόναλντ Τραμπ που έφτασε στο σημείο να ζητήσει να κλείσει η κάμερα προκάλεσε η συμπεριφορά και τα ερωτήματα που του έθεσε ο δημοσιογράφος Πιρς Μόργκαν σε συνέντευξη που θα μεταδοθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Όπως φαίνεται στο διάρκειας 30 δευτερολέπτων τρέιλερ της εκπομπής Piers Morgan Uncensored που θα μεταδοθεί στο κανάλι TalkTV του Ρούπερτ Μέρντοχ, ο Ντόναλντ Τραμπ εξερράγη με τη στάση του δημοσιογράφου.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τα όσα υποστήριξε ο δημοσιογράφος για τις εκλογές του 2020 έκαναν τον Ντόναλντ Τραμπ να φτάσει στο σημείο να τον αποκαλέσει «ανόητο» καθώς ο Πιρς Μόργκαν χαρακτήρισε το αποτέλεσμα των τελευταίων αμερικανικών εκλογών ως «δίκαιο και ελεύθερο».

«Μόνο ένας ανόητος θα το πίστευε αυτό» είπε ο Τραμπ με τον Μόργκαν να τον ρωτά αν πιστεύει ότι και εκείνος είναι αυτό με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ να του απαντά «τώρα το πιστεύω, ναι».

Το τρέιλερ της «πιο εκρηκτικής συνέντευξης της χρονιάς» κλείνει με τον Ντόναλντ Τραμπ να λέει στα μέλη του συνεργείου του δημοσιογράφου «κλείστε την κάμερα τώρα».

Η διάρκειας 75 λεπτών συνέντευξη θα μεταδοθεί στις 8 το βράδυ της Δευτέρας (ώρα ΗΠΑ) την ημέρα, δηλαδή, που θα κάνει πρεμιέρα το κανάλι του Μέρντοχ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή