Κάρολος: «Δεν τον αντέχω είναι απαίσιος» - Η άβολη στιγμή που πιάστηκε να προσβάλλει δημοσιογράφο

Ο βασιλιάς Κάρολος είναι γνωστός για της γκάφες του
Κάρολος: «Δεν τον αντέχω είναι απαίσιος» - Η άβολη στιγμή που πιάστηκε να προσβάλλει δημοσιογράφο
1'

Ίσως ήταν ο κρύος καιρός που έκανε τον πρίγκιπα Κάρολο να... ξεφύγει ή απλά ότι ο γάμος του ήταν μόλις μια εβδομάδα μακριά. Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα ήταν διασκεδαστικό.

Το 2005, κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφησης με τον Τύπο στο χιονοδρομικό κέντρο Klosters στις Ελβετικές Άλπεις, ο βασιλιάς ρωτήθηκε σχετικά με τον γάμο του με την Καμίλα που επρόκειτο να γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Περιτριγυρισμένος από κάμερες, δημοσιογράφους και μικρόφωνα, ο Nicholas Witchell, ο οποίος ήταν ο βασιλικός ανταποκριτής του BBC από το 1998, ρώτησε τον Κάρολο πώς ένιωθε για τον επερχόμενο γάμο.

Αφού ο μελλοντικός τότε βασιλιάς έδωσε την απάντησή του, το πρόσωπό του άλλαξε και οι κάμερες κατέγραψαν ένα μάλλον σαρκαστικό χαμόγελο.

Στη συνέχεια μουρμούρισε κάτι στον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον Χάρι: «Αιματηροί άνθρωποι. Δεν τον αντέχω αυτόν τον άνθρωπο. Είναι τόσο απαίσιος. Πραγματικά είναι».

Ο Ουίλιαμ παρέμεινε ωστόσο ψύχραιμος και συνέχισε να απαντά σε ερωτήσεις για τον γάμο, λέγοντας αστειευόμενος: «Αρκεί να μην χάσω τα δαχτυλίδια. Έχω μία ευθύνη και είναι βέβαιο ότι θα κάνω κάτι λάθος».

Ο Πρίγκιπας επρόκειτο να είναι μάρτυρας στον γάμο του πατέρα του με την Καμίλα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή