Τουρκία: Ο Ερντογάν έπαιξε μπάσκετ με τον Αλτούν και τον Καλίν - Βίντεο

Η ομάδα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επικράτησε με 50 - 22 της αντίπαλης

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Twitter
1'

Βίντεο με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε φόρμα να παίζει μπάσκετ με τους συνεργάτες του κάνει τον γύρο των τουρκικών Μέσων Ενημέρωσης.

Θέλοντας να σταματήσει τα σενάρια που κυκλοφορούν γύρω από την υγεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο πρώην υπουργός Βιομηχανίας και Τεχνολογίας, αναπληρωτής πρόεδρος του κυβερνώντος AKP στην Προύσα, Μουσταφά Βαράνκ ανήρτησε σε λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης βίντεο που δείχνει τον Ερντογάν να παίζει μπάσκετ.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ το τουρκικό δίκτυο NTV «το βίντεο που κοινοποίησε ο Βαράνκ στον λογαριασμό του στα social media καταγράφηκε πριν από τρεις εβδομάδες» και περιλαμβάνει διάφορες φάσεις με τον Ερντογάν να ντριμπλάρει, να πασάρει και να σουτάρει» παρέα με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της τουρκικής Προεδρίας, Φαχρετίν Αλτούν, τον υπουργό Νεολαίας και Αθλητισμού, Οσμάν Ασκίν Μπακ, τον επικεφαλής των τουρκικών υπηρεσιών Πληροφοριών (MIT) Ιμπραχήμ Καλίν και τον βουλευτή του AKP, Αλπάι Οζαλάν.

Η ομάδα του Ερντογάν επικράτησε με 50 - 22 της αντίπαλης με τον Τούρκο πρόεδρο – και πρώην ποδοσφαιριστή – να έχει «αξιέπαινη», σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, απόδοση.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
13:27ΑΠΟΨΕΙΣ

Cirque de la France