Κέιτ-Ουίλιαμ: Αντιδράσεις για το κόστος της νέας παιδικής χαράς τους - «Αδιαφορείτε για την κρίση»

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον άνοιξαν ένα πάρκο για παιδιά την Τρίτη (11/7) στο Windsor Great Park στην Αγγλία, αλλά δεν έτυχε της θερμής υποδοχής που ήλπιζαν.

O πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ
O πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ
ΑΡ
2'

Γνωστό ως Adventure Play, βρίσκεται στα σύνορα του Berkshire και του Surrey και ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν επιτρέπουν σε κανέναν να μπει. Aνοιξε τις πύλες του αυτή την εβδομάδα και είναι πανάκριβο, σύμφωνα με τους εξοργισμένους γονείς που αγωνίζονται να τα καταφέρουν σε ένα δυσχερές οικονομικό κλίμα.

Η παιδική χαρά χρεώνει τους γονείς £12 (ή 15,50 δολάρια) με παιδιά κάτω των 2 ετών για να παίξουν στον εξοπλισμό του πάρκου. Και για κάθε παιδί ηλικίας 2 έως 15 ετών, κοστίζει ακόμη περισσότερο— συγκεκριμένα, 16 £ (ή 20,60 δολάρια). Το πάρκο περιλαμβάνει πολλές ξύλινες καλύβες, υπερυψωμένους διαδρόμους και τσουλήθρες.

Οι γονείς επέκριναν τα βασιλικά μέλη ως αδιάφορα για το κακό οικονομικό κλίμα που μαστίζει τη χώρα αυτή τη στιγμή. Πολλοί Βρετανοί αγωνίζονται να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους εδώ και μήνες λόγω του υψηλού πληθωρισμού και των αυξανόμενων επιτοκίων που κάνουν τις τιμές των σούπερ μάρκετ και τα στεγαστικά δάνεια να αυξάνονται σε τιμές, όπως στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Υπάρχει κρίση κόστους ζωής, καταλάβετέ το», σχολίασε ένα άτομο στο Instagram κάτω από την προωθητική ανάρτηση. Ένας άλλος χαρακτήρισε το πόσο χρεώνει το πάρκο ως «εντελώς άσεμνο». Η σημαντική αυτή χρέωση εν τω μεταξύ είναι μόνο για δύο ώρες. «Όποιος ανέδειξε/ενέκρινε αυτή τη δομή τιμολόγησης χρειάζεται έναν έλεγχο πραγματικότητας και προφανώς δεν θα μπορούσε να νοιάζεται λιγότερο για τα παιδιά από οικογένειες που αγωνίζονται», έγραψε ένας άλλος.

Η μαμά των δύο παιδιών Natalie Masters είπε: «Λυπάμαι, αλλά 56 δολάρια για την οικογένειά μου, δύο ενήλικες και δύο παιδιά για δύο ώρες σε ένα πάρκο είναι εντελώς άσεμνο. Τι κρίμα!»

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ μετακόμισαν στο Γουίνδσορ με τα τρία τους παιδιά, τον Πρίγκιπα Τζορτζ, 9 ετών, την Πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8 και τον Πρίγκιπα Λούις, 5 ετών. Το Adventure Play βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι τους στο Adelaide Cottage και το κάστρο Windsor

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή