Σουηδία: Συναγερμός στη Στοκχόλμη – Πυροβολισμοί κοντά στην ισραηλινή πρεσβεία

Πολλοί άνθρωποι έχουν συλληφθεί και έχει αρχίσει έρευνα από την αστυνομία, έπειτα από αναφορές για πυροβολισμούς κοντά στην ισραηλινή πρεσβεία της Σουηδίας.
Σουηδία: Συναγερμός στη Στοκχόλμη – Πυροβολισμοί κοντά στην ισραηλινή πρεσβεία
AP.
1'

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής (17/05) στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, ύστερα από αναφορές αστυνομικών για πυροβολισμούς κοντά στην ισραηλινή πρεσβεία. Οι αρχές προχώρησαν σε συλλήψεις αλλά και αποκλεισμό της περιοχής.

«Περιπολικό στην Στραντβάγκεν στη Στοκχόλμη άκουσε δυνατούς ήχους και εκτίμησε ότι επρόκειτο για πυροβολισμούς», ανέφερε η αστυνομία στην επίσημη ιστοσελίδα της, ενώ, προσέθεσε ότι η περιοχή που έχει αποκλεισθεί είναι μεταξύ της γέφυρας Τζουργκάρντεν, του Νόμπελπάρκεν και την εκκλησία Όσκαρ Φρέντρικ.

«Πολλοί άνθρωποι έχουν συλληφθεί και έχει αρχίσει έρευνα. Στο πλαίσιο της έρευνας στο σημείο, έχουν εντοπισθεί ευρήματα που ενισχύουν τις υποψίες ότι υπήρξαν πυροβολισμοί», επισημάνθηκε ακόμη.

Το σουηδικό πρακτορείο ΤΤ μετέδωσε ότι η αστυνομία αρνήθηκε να σχολιάσει αν υπάρχει σύνδεση μεταξύ του περιστατικού και της ισραηλινής πρεσβείας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή