Βραζιλία: Ανθρωποκυνηγητό για «γυναίκα - αράχνη» - Τα παθιασμένα φιλιά και το δηλητηριασμένο γλυκό

Οι Αρχές εκτιμούν ότι η Τζούλια Καθερμόλ έβαλε δηλητήριο σε ένα παραδοσιακό βραζιλιάνικο γλυκό, το brigadeiros, το οποίο θυμίζει τρούφα, και το προσέφερε στο θύμα

Βραζιλία: Ανθρωποκυνηγητό για «γυναίκα - αράχνη» - Τα παθιασμένα φιλιά και το δηλητηριασμένο γλυκό
2'

Μία γυναίκα η οποία φέρεται να δηλητηρίασε τον φίλο της αναζητει η αστυνομία στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, αφότου εντοπίστηκαν από κάμερα σε ασανσέρ να φιλιούνται.

Στις 20 Μαΐου ο επιχειρηματίας Λουίζ Όρμοντ βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του, ενώ οι γείτονες είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία λόγω ανυπόφορης δυσοσμίας από το σπίτι του. Οι Αρχές εκτιμούν ότι η φίλη του, Τζούλια Καθερμόλ έβαλε δηλητήριο σε ένα παραδοσιακό βραζιλιάνικο γλυκό, το brigadeiros, το οποίο θυμίζει τρούφα, και είχε προσφέρει στο θύμα.

Παρόλο που το πόρισμα της νεκροψίας δεν αποκάλυψε τα αίτια θανάτου του άνδρα, ο ιατροδικαστής βρήκε υπολείμματα σοκολάτας στο πεπτικό του σύστημα, ενώ το πτώμα βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης, σε καναπέ του καθιστικού, με σημάδι στο κεφάλι από τραύμα.

Μάλιστα ήταν σε λειτουργία οι ανεμιστήρες με τον έναν να είναι στραμμένος σε ανοιχτό παράθυρο, ενώ βρέθηκε και ένα πακέτο μορφίνης, σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ.

Ο επιχειρηματίας εθεάθη τελευταία φορά στην πισίνα του κτιρίου μαζί με την καταζητούμενη στις 17 Μαΐου, ενώ κάμερα ασφαλείας στο ασανσέρ τον κατέγραψε να κρατά στο χέρι ένα καλυμμένο πιάτο, το οποίο οι αστυνομικοί εικάζουν ότι πιθανά περιείχε το δηλητηριασμένο γλυκό, ενώ η γυναίκα κρατούε ένα μπουκάλι. Οι δυο τους φαίνονται να φιλιούνται πριν σταματήσει το ασανσέρ και μπει μέσα μία γυναίκα με την οποία μάλιστα συζήτησαν μέχρι να κατέβουν.

Η καταζητούμενη εκείνο το Σαββατοκύριακο παρέμεινε στο διαμέρισμα και έφυγε το απόγευμα της 20ης Μαΐου με τις βαλίτσες της.

Την Τετάρτη 22 Μαΐου η αστυνομία συνέλαβε την Σουγιάνε Μπρέσακ φίλη της Καθερμόλ, με την υποψία οτι βοήθησε την καταζητούμενη να ξεφορτωθεί πράγματα του επιχειρηματία, μεταξύ των οποίων και ένα αυτοκίνητο, το οποίο και πωλήθηκε έναντι 14.000 δολαρίων.

Η Μπρέσακ υποστήριξε ότι η Καθερμόλ χρησιμοποίησε τα χρήματα για την εξόφληση ενός χρέους και ότι κάθε μήνα της έδινε περίπου 960 δολάρια, ενώ αποκάλυψε ότι εργαζόταν ως ιερόδουλη.

Πληροφορήθηκε τον θάνατο του επιχειρηματία από την Καθερμόλ που της είπε να τυλίξει το πτώμα με σεντόνια και κουβέρτες και να ανοίξει τους ανεμιστήρες προκειμένου να καλύψει τη δυσοσμία.

Κατέθεσε ακόμη ότι η καταζητούμενη της είπε ότι χρησιμοποίησε χλωρίνη προκειμένου να καθαρίσει το διαμέρισμα ενώ στο παράθυρο εμφανίστηκαν όρνια. Οι Αρχές εντόπισαν τον αγοραστή του αυτοκινήτου του θύματος, ο οποίος τους έδειξε ιδιόχειρο σημείωμα, ως απόδειξη ότι του ανήκε το όχημα. Ωστόσο βρέθηκε στην κατοχή του το κινητό και ο φορητός υπολογιστής του εκλιπόντος, έτσι συνελήφθη για κατοχή κλοπιμαίων.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα