Ο Μπάιντεν βρίσκεται σε «στάδιο στοχασμού» - Εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα

«Ζυγίζει καλά τα δεδομένα» ο Τζο Μπάιντεν και «συσκέπτεται» πώς να προχωρήσει

Ο Μπάιντεν βρίσκεται σε «στάδιο στοχασμού» - Εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα
AP Photo
1'

Ο Τζο Μπάιντεν βρίσκεται σε «στάδιο στοχασμού» καθώς βρίσκεται απομονωμένος λόγω κορονοϊού στο Ρέχομποθ Μπιτς του Ντέλαγουερ, σύμφωνα με το δίκτυο CNNi.

Το αμερικανικό μέσο, επικαλούμενο μια πηγή εξοικειωμένη με το πώς σκέπτεται ο Μπάιντεν, ανέφερε ότι ο 81χρονος πρόεδρος «ζυγίζει καλά τα δεδομένα» και «συσκέπτεται» πώς να προχωρήσει.

Παράλληλα, εξετάζει δημοσκοπήσεις, αριθμούς συγκέντρωσης κεφαλαίων και άλλα δεδομένα που δίνουν μια εικόνα των πιθανοτήτων του να πετύχει εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ.

Η πηγή, μιλώντας στο CNNi πρόσθεσε πως αυτή είναι μια νέα στιγμή στην προεκλογική εκστρατεία του προέδρου, όπου λόγω των πιέσεων των Δημοκρατικών να αποσύρει την υποψηφιότητά του, το πολιτικό μέλλον του Μπάιντεν δείχνει να πλησιάζει στο τέλος του, με αποτέλεσμα ορισμένοι να πιστεύουν τώρα ότι η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις θα τα πήγαινε καλύτερα ως υποψήφια του κόμματος.

Αβεβαιότητα για τις επόμενες κινήσεις του

Είναι απίθανο ο πρόεδρος να κάνει οποιαδήποτε ανακοίνωση πριν από το Σαββατοκύριακο, είπε η πηγή, ενώ προειδοποίησε ότι όποιος πιστεύει ότι ξέρει τι θα κάνει τελικά ο Μπάιντεν, στην πραγματικότητα δεν ξέρει τίποτα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή