Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Λύθηκε ο «γρίφος» για τον μασκοφόρο λαμπαδηδρόμο - Τα γαλλικά μέσα απάντησαν

Ποιός κρυβόταν τελικά πίσω από τον μυστηριώδη μασκοφόρο λαμπαδηδρόμο των Ολυμπιακών Αγώνων;

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Λύθηκε ο «γρίφος» για τον μασκοφόρο λαμπαδηδρόμο - Τα γαλλικά μέσα απάντησαν
Twitter
2'

Ένα είναι σίγουρο για την Τελετή Έναρξης των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. Όχι μόνο δεν ήταν αδιάφοροι, αλλά σίγουρα θα είναι η πιο πολυσυζητημένη τελετή στην ιστορία του θεσμού, που δίχασε το κοινό.

Ένα από τα κλου της φαντασμαγορικής τελετής ήταν και ο μασκοφόρος λαμπαδηδρόμος, με τα σενάρια να θέλουν, τις τελευταίες ώρες, μία γυναίκα να κρύβεται πίσω από τη μάσκα.

Ωστόσο, τα γαλλικά ΜΜΕ έβαλαν τέλος στο μυστήριο και αποκάλυψαν, ότι δεν ήταν ένας αλλά… 12 διαφορετικοί άνθρωποι.

Για την ακρίβεια, οι εφημερίδες Le Parisien και Le Figaro έγραψαν ότι ο μασκοφόρος ήταν ο Σιμόν Νογκέιρα, ο 32χρονος που είναι πολύ γνωστός για τα viral παρκούρ βίντεό του.

Ο Nogueira δημοσίευσε αρχικά μια ιστορία στο Instagram επιβεβαιώνοντας ότι ήταν πράγματι ο κασκαντέρ και πρόσθεσε ότι δεν ήταν ο μόνος καλλιτέχνης που εμφανίστηκε ως χαρακτήρας. Αργότερα όμως διέγραψε τις αναρτήσεις του.

https://www.instagram.com/p/BwTYAPZH7V_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως αναφέρει η Le Parisien, σήμερα, Σάββατο (27/7), ο Clément Dumais, Παγκόσμιος Πρωταθλητής Chase Tag 2019 και επτά φορές φιναλίστ του Ninja Warrior, επιβεβαίωσε, ότι ήταν ο μασκοφόρος, αλλά διευκρίνισε, ότι: «Συνολικά υπήρχαν 12 για να παίξουν τον χαρακτήρα!».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή