Δισεκατομμυριούχοι αθλητές σνομπάρουν το Ολυμπιακό χωριό και μένουν σε 5άστερα ξενοδοχεία

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δυσφορία για κάθε ομάδα που «δεν μένει στο Ολυμπιακό χωριό»

Δισεκατομμυριούχοι αθλητές σνομπάρουν το Ολυμπιακό χωριό και μένουν σε 5άστερα ξενοδοχεία
EPA/ALI HAIDER
1'

Πολύ καυστικός ήταν ο αθλητικογράφος Nelson Monfort παραπονούμενος για την παρουσία "δισεκατομμυριούχων αθλητών" στους Ολυμπιακούς Αγώνες στοχοποιώντας την αμερικανική ομάδα μπάσκετ.

Καλεσμένος το Σάββατο στην εκπομπή C dans l'air που μεταδόθηκε στο France 5, ο 71χρονος δημοσιογράφος - Nelson Monfort - δεν ήταν ιδιαίτερα επιεικής απέναντι σε ορισμένους συμμετέχοντες στους Ολυμπιακούς Αγώνες . «Δεν είμαι μεγάλος θαυμαστής αυτών των δισεκατομμυριούχων αθλητών που έρχονται να συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες », είπε.

Ο Nelson Monfort μετά δήλωσε δυσαρεστημένος για το γεγονός ότι αυτή η ίδια ομάδα «δεν μένει στο Ολυμπιακό χωριό». Οι ΗΠΑ ταξιδεύουν μεταξύ της Λιλ, που είναι ο τόπος διεξαγωγής των αγώνων και της πόλης Levallois όπου αποφάσισαν να προπονηθούν. «Πρόκειται για άτομα που μένουν σε ξενοδοχεία 4, 5 αστέρων », κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η Le Figaro, κι η γαλλική ομάδα κάνει το ίδιο πράγμα. Στις 24 Ιουλίου, στο Club France στη La Villette, ο γενικός διευθυντής Boris Diaw δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που έμεινε στη Βόρεια Γαλλία . «Είμαστε πολύ καλά τακτοποιημένοι. Θέλαμε να είμαστε στις καλύτερες συνθήκες για προπόνηση και αποθεραπεία, να έχουμε όλο το προσωπικό μαζί μας. Μας επιτρέπει να έχουμε εγκαταστάσεις για προγράμματα προπονήσεων», εκμυστηρεύτηκε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή