Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Τούρκος που έγινε viral επειδή πυροβολούσε σαν τον... Λούκι Λουκ

Ο 51χρονος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο... χαλαρά!
2'

Το όνομα του Yusuf Dikec μπορεί να μην σας «λέει» πολλά ωστόσο εδώ και λίγες ώρες έχει γίνει viral σε όλο τον πλανήτη με την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

Ο 51χρονος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην σκοποβολή ωστόσο η είδηση δεν είναι στην τεράστια, ομολογουμένως, επιτυχία του, αλλά στο απαράμιλλο στιλ του, το οποίο κέρδισε το κοινό.

Ανέβηκε στη σκηνή δείχνοντας απίστευτα χαλαρός με το ένα χέρι στην τσέπη και χωρίς σκοπευτικό εξοπλισμό.

Οι περισσότεροι σκοπευτές τείνουν να επιλέγουν προστατευτικά αυτιών και εξειδικευμένα γυαλιά, αλλά ο Dikec δεν ενδιαφέρθηκε.

Τα γυαλιά είναι συνήθως βαμμένα για να βοηθήσουν στην αντανάκλαση και η όραση περιορίζεται στο ένα μάτι, ώστε οι αθλητές να μην χρειάζεται να κρατούν το άλλο μάτι κλειστό για να στοχεύουν.

Στην πορεία, έγινε ο νέος αγαπημένος αθλητής του Διαδικτύου, όπως έγραψε ένας χρήστης στο Twitter: «Λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο όλοι χρησιμοποιούν εξειδικευμένους φακούς για σκοποβολή για να αποφύγουν το θάμπωμα και να αυξήσουν την ακρίβεια».

«Αλλά μετά η Τουρκία στέλνει έναν τύπο που μοιάζει σαν να πήρε το όπλο για πλάκα και κερδίζει το ασήμι».

«Αυτό είναι αυτό που ονομάζετε αύρα», έγραψε ένας άλλος. «Φαίνεται σαν να βγήκε από το πλήθος και να το ρίξει... απλά πήρε το ασημένιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

«Φίλε φαίνεται σαν να αποφάσισε να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες όταν ξύπνησε σήμερα το πρωί», αστειεύτηκε ένας τρίτος.

Ενώ ένας τέταρτος πρόσθεσε: «Μπήκε με τα δύο μάτια ανοιχτά και το ένα χέρι στην τσέπη.