Νεκρός ισραηλινός στρατιώτης από drone της Χεζμπολάχ

Πόλεμος Ισραήλ: Ο στρατιώτης, επαγγελματίας στρατιωτικός, ήταν ένας 45χρονος Βεδουίνος, σύμφωνα με ανακοίνωση του στρατού, που διευκρίνισε πως σε αυτό το συμβάν άλλος ένας στρατιώτης τραυματίστηκε σοβαρά.

Νεκρός ισραηλινός στρατιώτης από drone της Χεζμπολάχ
1'

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα πως ένας στρατιώτης του "έπεσε στη μάχη στο βόρειο Ισραήλ" όπου η οργάνωση Χεζμπολάχ του Λιβάνου άνοιξε ένα νέο μέτωπο στον πόλεμο που ξέσπασε στις 7 Οκτωβρίου από το Ισραήλ εναντίον της παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.

Ο εκπρόσωπος της ισραηλινής κυβέρνησης, Νταβίντ Μένσερ, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου πως ο στρατιώτης σκοτώθηκε "από drone".

Ο στρατιώτης, επαγγελματίας στρατιωτικός, ήταν ένας 45χρονος Βεδουίνος, σύμφωνα με ανακοίνωση του στρατού, που διευκρίνισε πως σε αυτό το συμβάν άλλος ένας στρατιώτης τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο στρατός ανέφερε ακόμη πως αναχαίτισε πολλά πλήγματα με drones στο βόρειο Ισραήλ κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο, όμως μερικά drones έπεσαν στη βόρεια περιοχή Για'άρα.

Ο θάνατος αυτός ανεβάζει σε 23 τον αριθμό των Ισραηλινών στρατιωτών που έχουν σκοτωθεί από τις 7 Οκτωβρίου στο βόρειο Ισραήλ και στα συριακά Υψίπεδα Γκολάν που κατέλαβε και προσάρτησε το Ισραήλ, στους οποίους προστίθενται 26 άμαχοι, σύμφωνα με τις ισραηλινές αρχές, από πυρά ρουκετών και πυραύλων που εκτοξεύθηκαν από τον Λίβανο από τη Χεζμπολάχ, σύμμαχο της Χαμάς.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή