Ποια τα θετικά και τα αρνητικά των υποψηφίων αντιπροέδρων των ΗΠΑ

Καθώς πλησιάζει η τηλεμαχία, οι προβολείς στρέφονται στον Δημοκρατικό Κυβερνήτη της Μινεσότα Τιμ Γουόλζ και τον Ρεπουμπλικανό Γερουσιαστή από το Οχάιο Τζ. Ντι Βανς. 

Ποια τα θετικά και τα αρνητικά των υποψηφίων αντιπροέδρων των ΗΠΑ
1'

Αναλυτικά τα υπέρ και τα κατά:

Τιμ Γουόλζ:

tim-goyolz.jpg

- Θετικά:Έχει αντιμετωπίσει με επιτυχία ζητήματα όπως η πανδημία, ενώ προωθεί διακομματικές πολιτικές για την υγεία και την εκπαίδευση. Υποστηρίζει τους βετεράνους και μια πιο πράσινη οικονομία.

- Αρνητικά: Κατηγορήθηκε για τον χειρισμό των διαμαρτυριών μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ και την αύξηση των δημοσίων δαπανών.

- Ημερήσια Διάταξη: Πολιτικές για την υγεία, την εκπαίδευση και την οικονομική ισότητα.

- Αδυναμίες: Ο χειρισμός των κοινωνικών αναταραχών και η αντίθεσή του σε πιο αυστηρές πολιτικές για τη δημόσια τάξη.

Τζ. Ντι Βανς:

jd-vance-deixnei.jpg

- Θετικά: Εκφράζει τις ανησυχίες της εργατικής τάξης και έχει θέσεις που υποστηρίζουν τον οικονομικό λαϊκισμό και τον πολιτιστικό συντηρητισμό. Η συγγραφική του καριέρα τον έκανε εθνική φιγούρα.

- Αρνητικά: Έχει κατηγορηθεί για πολιτικό καιροσκοπισμό λόγω των μεταβαλλόμενων θέσεών του για τον Τραμπ και την πολιτική του στάση.

- Ημερήσια Διάταξη: Υποστήριξη της εγχώριας βιομηχανίας, περιορισμός της μετανάστευσης και καταπολέμηση των προοδευτικών κοινωνικών πολιτικών.

- Αδυναμίες: Η αλλαγή στάσης του για τον Τραμπ.

Ποιος θα κερδίσει;

Ο νικητής θα εξαρτηθεί από το ποιος θα μπορέσει να αγγίξει τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους. Ο Γουόλζ θα πρέπει να υπερασπιστεί την εμπειρία του στη διαχείριση κρίσεων, ενώ ο Βανς θα πρέπει να επικεντρωθεί στα οικονομικά θέματα και να παρουσιάσει τον εαυτό του ως εκπρόσωπο της εργατικής τάξης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή