Μαλαισία: «Μπορεί να μην λυθεί ποτέ το μυστήριο», λέει ο πρωθυπουργός

Mπορεί οι αυστραλοί αξιωματούχοι να ζητούν «μεγάλη υπομονή» για την ανεύρεση κάποιου στοιχείου σχετικά με το εξαφανισμένο Boeing, όμως ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας, Nατζίμπ Ραζάκ, ήλθε να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στους ταλαιπωρημένους συγγενείς των επιβατών

Μαλαισία: «Μπορεί να μην λυθεί ποτέ το μυστήριο», λέει ο πρωθυπουργός
1'

«Μπορεί να μην λυθεί ποτέ το μυστήριο με το αεροπλάνο» δήλωσε προτού αναχωρήσει για την Αυστραλία, όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της χώρας Τόνι Άμποτ.

«..Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της εποχής μας. Το οφείλουμε στον κόσμο, το οφείλουμε σε εκείνες τις οικογένειες να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βρούμε την άκρη», συνέχισε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό του Περθ Radio 6iX.

Στη συνάντηση θα τεθούν επί τάπητος όλα τα δεδομένα από τις μέχρι στιγμής έρευνες και θα συζητηθούν τα επόμενα βήματα. Δεν είναι τυχαίο ότι το ραντεβού θα γίνει στο Περθ, την πλησιέστερη με τη ζώνη των ερευνών πόλη της Αυστραλίας.

Αλλά και ο επικεφαλής της Αστυνομίας της Μαλαισίας δεν είναι περισσότερο αισιόδοξος. «Αυτή όλη η έρευνα μπορεί να τραβήξει μακριά, γιατί υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να εξετάσουμε. Και στο τέλος μπορεί να μην μάθουμε την αιτία του δυστυχήματος» δήλωσε ο Καλίντ Αμπού Μπακάρ.

Διαβάστε επίσης:

Χαμένο Boeing: Και πυρηνικό υποβρύχιο στις έρευνες

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή