Ο Κλιφ Ρίτσαρντς στο «στόχαστρο» των Βρετανικών Αρχών για κακοποίηση ανηλίκου

Κατηγορίες σεξουαλικής φύσης αντιμετωπίζει ο θρύλος της βρετανικής ροκ, Κλιφ Ρίτσαρντς, ο οποίος σήμερα ανακρίθηκε από τις Αρχές.

Ο Κλιφ Ρίτσαρντς στο «στόχαστρο» των Βρετανικών Αρχών  για κακοποίηση ανηλίκου
2'

Ο τραγουδιστής βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Βρετανικής Αστυνομίας για μια υπόθεση που αφορά σεξουαλικές περιπτύξεις με ανήλικο αγόρι τη δεκαετία του 80'.

Ο Ρίτσαρντ ο οποίος βαδίζει το 73ο έτος είναι η δεύτερη φορά αυτό τον μήνα που κλήθηκε από τις Αρχές για το θέμα. Κατά την πρώτη του ανάκριση είχε αρνηθεί τις κατηγορίες.
Ο εκπρόσωπός του τόνισε στις δηλώσεις του:

«Ο Κλιφ Ρίτσαρντ συναντήθηκε με τη θέλησή του και δέχθηκε ερωτήσεις από μέλη της Αστυνομίας του Νότιου Γιορκσάιρ. Δεν συνελήφθη ούτε απαγγέλθηκαν σε βάρος του κατηγορίες».

«Συνεργάσθηκε πλήρως με τους αστυνομικούς και απάντησε στις ερωτήσεις που του τέθηκαν. Εκτός από το να επαναλάβει ότι η κατηγορία αυτή είναι εντελώς ψευδής και ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται πλήρως με την αστυνομία, δεν θα άρμοζε στον σερ Κλιφ να πει αυτή τη στιγμή οτιδήποτε περαιτέρω».

Η Αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ επιβεβαίωσε πως μίλησε στον 73χρονο Ρίτσαρντ σχετικά με μια κατηγορία σεξουαλικής φύσης που ανάγεται στο 1985.

Ο τραγουδιστής έφθασε στο κτίριο της αστυνομίας έπειτα από συνεννόηση, απάντησε σε ερωτήσεις αλλά δεν συνελήφθη, αναφέρει η αστυνομία σε δήλωση που εξέδωσε.

Ο Κλιφ Ρίτσαρντ γεννήθηκε το 1940 και το πραγματικό του όνομα είναι Χάρι Ουέμπ. Στην αρχή της σταδιοδρομίας του τον αποκαλούσαν συχνά Έλβις Πρίσλεϊ της Βρετανίας. Με το συγκρότημά του, The Shadows, ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της εποχής προ των Μπητλς, στα τέλη της δεκαετίας του 1950 και στις αρχές εκείνης του 1960.

Διαβάστε ακόμα:

Αυστραλία: Έδωσαν το «φιλί της ζωής» σε τραυματισμένο κοάλα! (video)

Βρετανία: Οι σοκαριστικές selfies – μήνυμα εναντίον του καρκίνου! (photos)

ΗΠΑ: Πυροσβέστες υπέστησαν ηλεκτροπληξία μπουγελώνοντας φοιτητές! (vid+phs)

Καναδάς: Αρκούδα βγήκε στη στροφή ποδηλάτη! (video)

Αρρωστημένο! Τζιχαντιστές έβαλαν παιδί να αναπαραστήσει τη δολοφονία του Φόλεϊ (photos)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή