Ισόβια κάθειρξη για τον 38χρονο που σκότωσε την ανηψιά του

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 38χρονος Τζόν Μάντεν ο οποίος δολοφόνησε τον περασμένο Απρίλιο την 12χρονη ανηψιά του στο Μάνστεστερ...

1'

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 38χρονος Τζόν Μάντεν ο οποίος δολοφόνησε τον περασμένο Απρίλιο την 12χρονη ανηψιά του στο Μάνστεστερ της Βρετανίας.


Ο δολοφόνος παραδέχθηκε ότι στραγγάλισε και μαχαίρωσε την ανηψιά του αφού πρώτα τη βίασε. Όπως φάνηκε από την έρευνα, ο 38χρονος κάλεσε τη μικρή ανηψιά του στο σπίτι για να κάνει παρέα με την 10χρονη κόρη του. Εκεί νάρκωσε το μικρό κορίτσι και στη συνέχεια τη βασάνισε, τη βίασε, τη μαχαίρωσε στο στομάχι και την έπνιξε με τη χορδή μίας κιθάρας.


Λίγα λεπτά αργότερα ο Maden κάλεσε την Άμεση Δράση και ομολόγησε το έγκλημα, που, όπως είπε, διέπραξε, επειδή «έτσι γούσταρε»!


Ο Τζον Μάντεν είχε μανία με την πορνογραφία, σαδιστικού περιεχομένου, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που έλεγξαν μετά το έγκλημα τον προσωπικό του υπολογιστή και το σπίτι του. Βρήκαν υλικό με πολύ σκληρό περιεχόμενο και ταινίες με παιδική πορνογραφία, «άκρως αρρωστημένες».


Η δίκη του ολοκληρώθηκε χθες και ο δολοφόνος θα μείνει για όλη του τη ζωή πίσω από τα κάγκελα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή