Παραδέχτηκε ότι έτρεχε ο «δράστης» της πανάκριβης καραμπόλας!

Την ευθύνη της εντυπωσιακής καραμπόλας που προκάλεσε την σφοδρή σύγκρουση 14 πανάκριβων αυτοκινήτων στην Ιαπωνία, ανέλαβε 60χρονος οδηγός.

Παραδέχτηκε ότι έτρεχε ο «δράστης» της πανάκριβης καραμπόλας!
1'

Ο δράστης δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είχε αναπτύξει ταχύτητα αρκετά μεγαλύτερη των 80 χιλιομέτρων την ώρα με την κόκκινη Φεράρι του και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

FERRARI1

Βέβαια, η ταχύτητα δεν φταίει από μόνη της, καθώς ο 60χρονος επιχείρησε να αλλάξει λωρίδα και λόγω και της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στο διαχωριστικό, όπως δήλωσε στην εφημερίδα Mainichi.

Ο 60χρονος βρισκόταν στην αρχή του κονβόι, όταν συνέβη το ατύχημα, το οποίο θεωρείται ως η πιο ακριβή σύγκρουση αυτοκινήτων στην χώρα.

FERRARI2

Το αποτέλεσμα για τους οπαδούς των ακριβών- έργων τέχνης αυτοκινήτων είναι απλά τραγικό. Δεκατέσσερα αυτοκίνητα εκ των οποίων οκτώ ήταν Φεράρι, τρεις Mercedes, μια Lamborghini, ένα Nissan και ένα Toyota έγιναν αγνώριστα.

Το κόστος του ατυχήματος ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ περίπου, ενώ 10 άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά. Η διάσημη καραμπόλα έλαβε χώρα σε αυτοκινητόδρομο στα δυτικά του νησιού Χονσού της Ιαπωνίας.

FERRARI3

Στον υπαίτιο του ατυχήματος ενδέχεται να ασκηθούν διώξεις για αμελή οδήγηση με πρόκληση τραυματισμού.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή