Σεξουαλική εκμετάλλευση από 35χρονο – «Προδόθηκε» από...

Στο σκαμνί κάθισε ένας 38χρονος Ελλαδίτης, κάτοικος Λάρνακας, μετά από καταγγελία ανήλικης για σεξουαλική εκμετάλλευση.

Σεξουαλική εκμετάλλευση από 35χρονο – «Προδόθηκε» από...
1'

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο της υπόθεσης, τα πιο πάνω αδικήματα τελέστηκαν κατά τη χρονική περίοδο 2008-2012.

Βάσει όσων ισχυρίζεται η ανήλικη, ο κατηγορούμενος –που είναι και συγγενής της, όχι εξ αίματος– διατηρούσε δεσμό μαζί της από το 2008, όταν εκείνη ήταν μόλις 11 ετών! Η σχέση τους αρχικά δεν ήταν ολοκληρωμένη. Αυτό συνέβη, σύμφωνα με την καταγγελία, όταν το κορίτσι φοιτούσε στη Β΄ Γυμνασίου. Τα δύο πρόσωπα έρχονταν σε σεξουαλική επαφή μέχρι το 2012 είτε στο σπίτι του 38χρονου, όπου η ανήλικη βρισκόταν συχνά με αφορμή τη συγγένεια μεταξύ τους, είτε σε υπό κατασκευή πολυκατοικία κοντά στην κατοικία του.

Και αν σοκάρει η ηλικία του κοριτσιού κατά την οποία είχε ολοκληρωμένες σχέσεις με έναν 35χρονο τότε, ακόμα πιο αποκρουστική είναι η μαρτυρία της κοπέλας ότι η τελευταία φορά που συνευρέθηκε με τον κατηγορούμενο ήταν στο διάστημα μεταξύ του θανάτου του πατέρα της και της τέλεσης της κηδείας του.

Προκειμένου να πείσει η νεαρή τις ανακριτικές Αρχές για την αλήθεια των ισχυρισμών της, έδωσε περιγραφή χαρακτηριστικού σημαδιού που φέρει ο 38χρονος στο κάτω μέρος του γεννητικού του οργάνου.

Ο 38χρονος από την πλευρά του χαρακτηρίζει ως ψευδείς τις κατηγορίες της ανήλικης ενώ ισχυρίζεται πως τον κρυφοκοιτούσε από την κλειδαριά όταν εκείνος βρισκόταν στο μπάνιο.

Η ακρόαση της απίστευτης υπόθεσης θα συνεχιστεί στις 11 Απριλίου.

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός άνδρα με νοητικά προβλήματα στην Κύπρο

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
08:30ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Εύβοια

08:30ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Εύβοια