Στην Κύπρο εγκέφαλος κυκλώματος εμπορίας οργάνων;

Ο Uzi Shmueli, πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, εμφανίζεται ως ο εγκέφαλος κυκλώματος που δελέαζε νεαρές Ισραηλινές, κυρίως στα νότια του Ισραήλ, προσφέροντας το ποσό των 4.200 ευρώ με αντάλλαγμα τα νεφρά τους.

Στην Κύπρο εγκέφαλος κυκλώματος εμπορίας οργάνων;
1'

Σύμφωνα με δημοσίευμα των ΤΙΜES OF ISRAEL, o Ισραηλινός συνελήφθη κατά την άφιξή του στο Αεροδρόμιο Λάρνακας χρησιμοποιώντας πλαστό διαβατήριο με την αστυνομία να επιβεβαιώνει τη σύλληψη αλλά να μην δίνει περαιτέρω πληροφορίες.
Οι Ισραηλινές αρχές μετά την υποψία ότι ο ύποπτος είχε διαφύγει στο εξωτερικό, ξεκίνησε έρευνα σχετικά με το συγκεκριμένο κύκλωμα εμπορίας οργάνων.

Ο Shmueli ταξίδευε προς την Κύπρο για να επισκεφθεί τη γυναίκα και την κόρη του και συνελήφθη κατά την άφιξή του στο Αεροδρόμιο Λάρνακας. Όταν παρουσίασε το διαβατήριό του στις αρχές, ανακάλυψαν ότι ήταν πλαστά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, Κύπριος δικαστής τον καταδίκασε σε τέσσερις μήνες φυλάκιση.

Οι Ισραηλινές αρχές δεν έχουν δηλώσει επισήμως εάν θα ζητήσουν άμεση έκδοση ή αν θα περιμένουν τον Shmueli να εκτίσει την ποινή του στη φυλακή, μετά το τέλος της οποίας θα γίνει αυτόματη απέλαση πίσω στη χώρα του.

Το γραφείο τύπου της Αστυνομίας επιβεβαιώνει τη σύλληψη του Ισραηλινού, ωστόσο δεν ήταν σε θέση να δώσει περαιτέρω πληροφόρηση.

πηγη πολιτης

Διαβάστε επίσης

Πάφος: Χαροπαλεύει ο σύζυγος της 48χρονης που πνίγηκε χθες

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή