PHOTOS

Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας μένει μόνος! Η Ρενάτα ξανά ερωτευμένη

Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας πρώτος αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή του, να αφήσει πίσω του τη Ρενάτα και να βρει παρηγοριά για τον χωρισμό του σε άλλη γυναίκα.

Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας μένει μόνος! Η Ρενάτα ξανά ερωτευμένη
2'

Αυτή, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, είναι η Εβίτα. Ωστόσο, όλα πρόκειται να ανατραπούν. Ο Αχιλλέας μένει ξαφνικά μόνος του, ενώ η πληγωμένη από εκείνον και τη συμπεριφορά του Ρενάτα αποφασίζει να ανοίξει την καρδιά της στον Μάρκο και να του δώσει μία ευκαιρία.

Ο Αχιλλέας αποφασίζει να δώσει μία ευκαιρία στην Εβίτα και στη σχέση τους και να αφήσει στο παρελθόν όσα τον πληγώνουν και αφορούν τη Ρενάτα. Η συμπεριφορά του απέναντι της εί­ναι αδιάφορη πληγώνοντας την κοπέλα και οδηγώντας την να πάρει και εκείνη καθοριστικές αποφάσεις για τη ζωή της. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περίμενε ο Αχιλλέας.

Η σχέση του με την Εβίτα βρί­σκεται στο έλεος των προβλημάτων και των κινδύνων που επιφέρει η απόσταση ανάμεσα τους, καθώς εκείνη μετακομίζει στο Λονδίνο. Τό­τε, ο Αχιλλέας, επειδή δεν θέλει να περάσει τα ίδια που βίωσε με τη Ρε­νάτα, παίρνει μία καθοριστική απόφαση.

Να την ακολουθήσει στην αγγλική πρωτεύουσα. Ο Αχιλλέας, ωστόσο είναι αρκετά πιεσμένος και τα συναισθήματα του μπερδεμένα. Από την άλλη, η Ρενάτα κάθε μέρα που περνάει δέχεται το διακριτικό φλερτ του Μάρκου, ο οποίος τη διεκδι­κεί. Ετσι, έπειτα από ένα τυχαίο γεγονός, π Ρενάτα ρίχνει τις άμυνές της. Όσο βρίσκεται στο σπίτι του νιώθει άρρωστη.

Ο Μάρκος είναι στο πλευ­ρό της για να τη βοηθήσει και έρχονται και πάλι κοντά. Μάλιστα, οι δυο τους κοιμούνται για πρώτη φορά μαζί και η Ρενάτα είναι έτοιμη να αφή­σει για πάντα πίσω της τον Αχιλλέα και τον θυελλώδη έρωτα που έζη­σαν και να ανοίξει την καρδιά της σε έναν νέα άντρα. Μάλιστα, την από­φαση της αυτή τη στηρίζει και στο ότι ο Αχιλλέας ήδη έχει κλείσει εισιτή­ρια χωρίς επιστροφή για το Λονδίνο.

Τα σχέδια του, όμως, ανατρέπονται από τη μια στιγμή στην άλλη. Ο Αχιλλέας έχει έναν άσχημο καβγά με την Εβίτα και η ρήξη για το ζευγάρι είναι προ των πυλών. Ο ίδιος δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση.

Η συνέχει στις ακόλουθες εικόνες...

Πηγή: Gossip-tv.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή