Ρούλα Κορομηλά: Όλη αλήθεια για τη φημολογούμενη επιστροφή της στην TV

Αυτές είναι οι σκέψεις της Ρούλας Κορομηλά και τις αποκάλυψε πρόσωπο - έκπληξη!
Ρούλα Κορομηλά: Όλη αλήθεια για τη φημολογούμενη επιστροφή της στην TV
1'

Το όνομά της έχει συνδεθεί με τις μεγαλύτερες αλλά και τις πρώτες τηλεοπτικές επιτυχίες για την ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα. Μπορεί η ίδια να απουσιάζει πλέον από τη μικρή οθόνη, ωστόσο εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί στα media.

Η Ρούλα Κορομηλά, συνεχίζει να απασχολεί, μιας και το τελευταίο διάστημα υπάρχουν αρκετά σενάρια που τη θέλουν να επιστρέφει στις οθόνες μας με νέα εκπομπή. Κάτι που μέχρι στιγμής η ίδια δεν έχει διαψεύσει, αλλά ούτε και επιβεβαιώσει για τα επαγγελματικά της βήματα.

Η τελευταία μάλιστα τηλεοπτική της εμφάνιση ήταν την περσινή σεζόν, όταν βρέθηκε καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου.

Οι αποκαλύψεις ωστόσο ήρθαν δια στόματος Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Star, "Στη Φωλιά των Κου Κου". O παρουσιαστής και παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων αναφέρθηκε στο πρόσωπο της Ρούλας Κορομηλά και στις φήμες γύρω από το όνομά της.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως συζητά με την παρουσιάστρια η οποία δεν απορρίπτει κάτι, αρκεί να επιστρέψει στη μικρή οθόνη με ένα πρόγραμμα διαφορετικό σε σχέση με αυτά που την έχουμε συνηθίσει.

«Η Ρούλα Κορομηλά δεν έχει κάνει τηλεπαιχνίδι, μεσημεριανή ή κοινωνική εκπομπή. Δεν έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα που θα μπορούσε να τα απογειώσει», ξεκαθάρισε ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο ίδιος ανέφερε ωστόσο πως η Ρούλα θα επιστρέψει εφόσον βρεθεί ένα νέο πρόγραμμα για εκείνη στο οποίο θα ήθελε να δώσει όλο της τον εαυτό, παρουσιάζοντας κάτι διαφορετικό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή