Γιώργος Καράβας: Η ατάκα της κόρης του για την Καγιά που θα συζητηθεί (vid)

Ο Γιώργος Καράβας είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς.

Γιώργος Καράβας: Η ατάκα της κόρης του για την Καγιά που θα συζητηθεί (vid)
2'

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» μίλησε ο Γιώργος Καράβας με αφορμή την παρουσίαση της πρώτης του ανδρικής συλλογής ρούχων «Dante by Yorgos Karavas».

Ο coach του GNTM ανάφερε πως δεν είχε από μικρός ιδιαίτερη επαφή με το κομμάτι της μόδας, μιας και ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία ως personal trainer και η καθημερινότητά του ήταν μέσα στα γήπεδα.

«Μετά το λύκειο άρχισε να μου αρέσει το ρούχο, να ξοδεύω για τα ρούχα και να ανοίγω περιοδικά να βλέπω προτάσεις» ανέφερε αρχικά και συνέχισε με μία δήλωση που προκαλεί εντύπωση, αφού θεωρείται από τους πιο ωραίους άντρες της ελληνικής τηλεόρασης και έχει πέραση στο γυναικείο πληθυσμό:

«Αναμφισβήτητα δεν ήμουν ποτέ ο ωραίος του σχολείου», τόνισε ο Γιώργος Καράβας. Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο της εκπομπής αν είχε από μικρός ερεθίσματα για το μόντελινγκ και αν είχε αφίσες μοντέλων στο δωμάτιο του ανέφερε:

«Δεν είχα ποτέ αφίσες μοντέλων στο δωμάτιό μου, είχα ποδοσφαιριστών. Αυτό ήταν το όνειρό μου να γίνω ποδοσφαιριστής και είχα αφίσα του Μαραντόνα».

Όσο για το αν τα παιδιά του βλέπουν GNTM είπε: «Οι ώρες που παίζετε το GNTM, συνήθως τα παιδιά κοιμούνται. Είχαν δει αρκετά επεισόδια ειδικά στην αρχή. Ο γιος μου είναι λίγο πιο εσωστρεφής. Η κόρη μου, η οποία μου έχει τρελή αδυναμία, είδε πρώτη φορά GNTM το επεισόδιο που πόζαρα με τη Βίκυ Καγιά. Γύρισε και είπε στη γυναίκα μου “Mαμά ο μπαμπάς δεν θα παντρευτεί άλλη γυναίκα” και εκείνη της εξήγησε πως είναι απλά φωτογραφία».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή