GNTM: Η Ρασέλ και ο Δημοσθένης είναι ζευγάρι! (Video)

Αυτό κι αν είναι αποκάλυψη!

GNTM: Η Ρασέλ και ο Δημοσθένης είναι ζευγάρι! (Video)
2'

Τι κι αν ο «γύπας» Δημοσθένης μπήκε στο GNTM 3 και δήλωνε δεσμευμένος και ερωτευμένος, αυτό φαίνεται πως άλλαξε όταν γνώρισε την συμπαίκτριά του, Ρασέλ!
Η κάμερα της πρωινής εκπομπής του Star, Στη Φωλιά των Κου Κου, βρέθηκε αποκλειστικά στα παρασκήνια των γυρισμάτων για το βιντεοκλίπ της Ρασέλ και του Δημοσθένη Τζουμάνη.

Όπως θα δείτε, η Ίριδα Παπουτσή συμμετέχει σε αυτό με την ιδιότητά της ως χορεύτρια και χορογράφος του τραγουδιού.

«Περνάμε ωραία, καλά με τη Ρασέλ, μαζί με την Ίριδα. Είμαι ενάντια στις ταμπέλες. Έχω χώσει το Ρασελάκι και το Ιριδάκι και μαγειρεύουν και είναι φοβερές μαγείρισσες», είπε ο Δημοσθένης αποκαλύπτοντας ότι συγκατοικεί με τις δύο συμπαίκτριές του από το GNTM.

Όσο για την κοπέλα του, την αποκάλεσε «θησαυρό» και ότι όποτε τον χρειαστεί θα είναι κοντά της αλλά μάλλον δεν είναι πια μαζί. Μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος, εκείνη είναι στη Θεσσαλονίκη και αυτός είναι μακριά. Άρα πέρα από την καραντίνα, τους χωρίζει και η μεγάλη χιλιομετρική απόσταση.

Η Ρασέλ απάντησε στα δημοσιεύματα που τη θέλουν ζευγάρι με τον Δημοσθένη αλλά όπως είπε τα ίδια έλεγαν και για τον Έντουαρντ.

«Χαμογελάω, δεν είναι σημαντικό αυτό;» είπε.


Σε αυτό το σημείο, να θυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, μιλώντας στο Happy Day, είχε αποκαλύψει τι συνέβη με εκείνη και τον Έντουαρντ αλλά και με τη Λία και τον Ανδρέα!
«Με τον Έντουαρντ είχα μια φιλία σκέτο. Αυτό συμβαίνει συχνά στο GNTM. Αλλάζουμε δωμάτια, μιλάμε και έτυχε να μας πάρει ο ύπνος. Η Λία με τον Ανδρέα είναι φίλοι. Ο Δημοσθένης θα το ήξερε γιατί με τον Αντρέα ήταν συνέχεια μαζί, έμεναν στο ίδιο δωμάτιο», είχε πει!

Δείτε το βίντεο από τους «Κου Κου» εδώ:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή