Το “καρφί” της Τσιμτσιλή: «Βλέπω εκπομπές που πάνε μια μέρα πρώτες και στέλνουν δελτίο Τύπου»

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια του «Happy Day» πέταξε το… καρφί της για τις εκπομπές που πανηγυρίζουν όταν βγαίνουν πρώτες στα νούμερα τηλεθέασης.

Το “καρφί” της Τσιμτσιλή: «Βλέπω εκπομπές που πάνε μια μέρα πρώτες και στέλνουν δελτίο Τύπου»
1'

Τη διαδικτυακή συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασαν στην πρωινή εκπομπή του ALPHA. Συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στον τρόπο που ο ίδιος αντιμετωπίζει τα νούμερα τηλεθέασης και παράλληλα θέλησε να πει τη δική της άποψη.

Η παρουσιάστρια σχολίασε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν που μέχρι στιγμής βλέπουμε την πρωτιά να αλλάζει συνεχώς χέρια και έριξε τα “βέλη” της σε εκπομπές που πανηγυρίζουν όπως είπε όταν κάνουν μια μέρα επιτυχία.

«Όταν είσαι παίκτης που ξέρεις το παιχνίδι, ξέρεις ότι αυτή η δουλειά είναι μαραθώνιος. Τώρα μου δίνεται η ευκαιρία να το πω. Εμείς δεν το κάνουμε, αλλά βλέπω εκπομπές που είναι για δέκα μέρες τρίτες – τέταρτες, και πάνε μια μέρα πρώτες, -γιατί φέτος στην τηλεόραση υπάρχει μία ρευστότητα- πανηγυρίζουν και στέλνουν δελτίο Τύπου.

Δεν πρέπει… Όπως δε πρέπει να πανηγυρίζει τη μια μέρα που είσαι πρώτος γιατί τις άλλες δέκα ήσουν τέταρτος, έτσι δεν πρέπει και τις δέκα μέρες που είσαι τέταρτος να βάζεις τη μαύρη πλερέζα. Χρειάζεται μια ηρεμία, μια ψυχραιμία, μία άλλη αντιμετώπιση» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή