The Bachelor: Ο Παναγιώτης Βασιλάκος διαψεύδει τον χωρισμό κάπως έτσι

Ο Παναγιώτης αγκαλιά με τη Νικόλ 
1'

Πριν από τρεις ημέρες, ο τελικός του The Bachelor στον Alpha πραγματοποιήθηκε και ο Παναγιώτης Βασιλάκος επέλεξε την κοκκινομάλλα Νικολέτα ως το κορίτσι που το έκλεψε την καρδιά.

Οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι που γεννήθηκε στο ριάλιτι να έχει ήδη χωρίσει παρά την κοινή εμφάνιση του Βασιλάκου με την Νικολέτα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Και κάπου εκεί, ο Παναγιώτης, αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στις φήμες.

Στο λογαριασμό της Νικολέτας στο Instagram που μετρά 160.000 followers, η ίδια και ο Bachelor, αγκαλιασμένοι και πολύ ευτυχισμένοι διέψευσαν τις φήμες περί χωρισμού:

«Καλησπέρα παιδιά τι κάνετε; Λοιπόν, σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας. Όλο αυτό που ζήσαμε ήταν πολύ δυνατό και όμορφο, εγώ προσωπικά σας εύχομαι καλές γιορτές, να έχετε την υγεία σας, να προσέχουμε όλοι αυτό το διάστημα και εύχομαι ότι καλύτερο», είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος με την Νικολέττα να δηλώνει: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξή σας. Τα μηνύματα είναι πάρα πολλά, προσπαθούμε να απαντήσουμε σε όλα αλλά να ξέρετε ότι είμαστε καλά. Μην ακούτε γενικότερα ότι βγαίνει. Φιλάκια πολλά».