Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (13/01) τo έπαθλο επικοινωνίας

Survivor spoiler: Μετά από ένα Συμβούλιο γεμάτο εντάσεις και «καρφιά», σήμερα, Τετάρτη (13/01) η ομάδα των Διασήμων που δεν έχει... σταυρώσει νίκη για νίκη τον τελευταίο καιρό καλείται να αποχαιρετήσει ακόμα ένα παίκτη της.

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (13/01) τo έπαθλο επικοινωνίας
2'

Πριν όμως από το Συμβούλιο του Νησιού, στο οποίο, όπως όλα δείχνουν, θα ανάψουν ξανά τα αίματα, μια και οι Διάσημοι έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες, «κόκκινοι» και «μπλε» θα πρέπει να αναμετρηθούν σε ένα ακόμα αγώνισμα.

Σήμερα, στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου, οι δύο ομάδες θα παίξουν για το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας της χρονιάς. Όλοι οι παίκτες είναι ψυχολογικά φορτισμένοι καθώς τόσο η έλλειψη φαγητού όσο και οι εντάσεις τούς έχουν εξαντλήσει.

Αμέσως μετά το αγώνισμα, Διάσημοι και Μαχητές θα οδηγηθούν στο Συμβούλιο, όπου θα αποχαιρετήσουν ένα παίκτη των «κόκκινων». Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Γιώργος Κοψιδάς, η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Πάνος Καλλίδης, ενώ σήμερα ο πιο δημοφιλής παίκτης, σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού, θα αναδείξει και έναν ακόμα υποψήφιο.

Ποιος λοιπόν θα φύγει από την Δομινικανή Δημοκρατία σήμερα;

Υπενθυμίζεται, ότι κατά τη χθεσινή ψηφοφορία η ομάδα των Διασήμων χωρίστηκε σε δύο στρατόπεδα μετά τον άγριο τσακωμό Κάτιας Ταραμπάνκο και Ελευθερίας Ελευθερίου για το ρύζι.

Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει όμως σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας;

Ας επιστρέψουμε όμως στα του αγωνίσματος. Οι Διάσημοι έχουν να δουν νίκη εδώ και πολλές ημέρες, με τους Μαχητές να τους έχουν πάρει αμπάριζα σε όλα τα αγωνίσματα, είτε αυτά είχαν να κάνουν με ταχύτητα είτε με δύναμη.

Σήμερα, θα παίξουν σε μία πίστα που έχουν παίξει και στο παρελθόν, αλλά για ακόμα μία φορά η ομάδα των Διάσημων δεν θα τα καταφέρει και οι Μαχητές θα επικρατήσουν και θα επικοινωνήσουν με τα δικά τους άτομα.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός -Λαγουβάρδος στο Newsbomb.gr: Πότε θα «ντυθεί στα λευκά» η Αττική- Φτάνει 2ο κύμα κακοκαιρίας

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή