Καρολίνα Καλύβα: Η μελαχρινή γυμνάστρια που ενισχύει την κόκκινη ομάδα στο Survivor

Survivor: Μια ακόμα παίκτρια μπαίνει στο παιχνίδι για να ενισχύσει την κόκκινη ομάδα. Ποια είναι η Καρολίνα Καλύβα που θα ενταχθεί στις τάξεις των κόκκινων.

Καρολίνα Καλύβα: Η μελαχρινή γυμνάστρια που ενισχύει την κόκκινη ομάδα στο Survivor
Glomex/ΣΚΑΪ
1'

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (01.02), έγινε ακόμα μια προσθήκη στο Survivor, καθώς ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στις δυο ομάδες την είσοδο μίας νέας παίκτριας. Αυτή είναι η Καρολίνα Καλύβα.

Πρόκειται για μία γυμνάστρια από το Τορόντο, που ήρθε στην Ελλάδα κι από εκεί έφυγε για τον Άγιο Δομίνικο. Μόλις δείτε τις φωτογραφίες θα καταλάβετε πως μιλάμε για μία δυνατή, πέρα από όμορφη, γυναίκα που θα αλλάξει πολλές ισορροπίες στο παιχνίδι.

Η Καρολίνα Καλύβα μπαίνει στο Survivor και θα αποτελέσει μέρος της κόκκινης ομάδας. Μετά την αποχώρηση της Ασημίνας Ιγγλέζου, άλλωστε, στην ομάδα αυτή έμειναν τρεις οι γυναίκες ενώ στον αντίποδα στους μπλε υπάρχουν πέντε γυναίκες και δεν «βγαίνουν» τα ματσαρίσματα για τα αγωνίσματα.

Έτσι, αποφασίστηκε η Καρολίνα Καλύβα να μπει στο παιχνίδι και να ενισχύσει τους κόκκινους του Survivor. Σύμφωνα, μάλιστα, με τα spoilers που κυκλοφορούν φαίνεται πως είναι και... γουρλού αφού η ομάδα της κερδίζει στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Αττική: Φόβος για «έκρηξη» κρουσμάτων έως και 40% τις επόμενες 15 ημέρες

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή