Masterchef 5: Η «μάχη» για την τελική 24άδα – Ποιοι είναι οι 12 που έχουν ήδη την άσπρη ποδιά

Masterchef 5: Η τελική 24άδα θα διαμορφωθεί μέσα από τα επόμενα επεισόδια. Δείτε ποιοι είναι οι 12 παίκτες που έχουν ήδη εξασφαλίσει την παρουσία τους στην τελική φάση του διαγωνισμού.

Masterchef 5: Η «μάχη» για την τελική 24άδα – Ποιοι είναι οι 12 που έχουν ήδη την άσπρη ποδιά
Instagram
1'

Το Masterchef έχει επιστρέψει στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του Star, κι έχει ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ο διαγωνισμός μαγειρικής που θα διεξαχθεί και φέτος, με διαφορετικούς αρκετούς από τους κανόνες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, είναι ακόμα στην προκριματική φάση, όμως, πλησιάζουμε για την τελική ευθεία.

https://www.instagram.com/p/CK7OG5AK-VX

Στο σπίτι του Masterchef θα μπουν 24 παίκτες, με 12 από αυτούς ήδη να έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους εκεί έχοντας αποσπάσει τα τρία «ναι» των κριτών, Λεωνίδα Κουτσόπουλου, Πάνου Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά.

Ποιοι, όμως, θα τους ακολουθήσουν στην τελική 24άδα; Η δεύτερη φάση των bootcamp συνεχίζεται και θα μεταδοθεί στα επεισόδια του Masterchef αυτή την εβδομάδα.

Ποιοι θα καταφέρουν να αξιοποιήσουν την ευκαιρία και ποιοι όχι; Σίγουρα το έργο τους δεν θα είναι εύκολο αφού όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αλλά και έχουν αφήσει να εννοηθεί οι κριτές σε κάποιες ατάκες τους που είδαμε στο trailer, υπάρχουν πολλές εκπλήξεις στην τελική φάση των «προκριματικών» για το Masterchef

https://www.instagram.com/p/CK7ThcDJeqT

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 638 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 25 νεκροί σε 24 ώρες, στους 276 οι διασωληνωμένοι

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή