Masterchef 5: Μονομαχίες για μια ποδιά – Ποιοι θα μπουν στον διαγωνισμό

Masterchef 5: Τελική ευθεία για να σχηματιστεί η 24άδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο στο ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Masterchef 5: Μονομαχίες για μια ποδιά – Ποιοι θα μπουν στον διαγωνισμό
Instagram
2'

Το Masterchef 5 συνεχίζεται και προβάλλεται στις οθόνες μας από το Star κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή στις 21:00. Ο τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής για φέτος είναι ακόμα στα πρώιμα στάδια, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί τα προκριματικά. Οι πρώτοι 12 παίκτες είχαν εξασφαλίσει την άσπρη ποδιά από τα πρώτα bootcamp και μπήκαν ήδη στον διαγωνισμό, ενώ αναμένεται να προστεθούν άλλοι τόσοι μέσω των διαδικασιών που ακολουθούν.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας ανάμεσα στους υποψήφιους Masterchef μόνο ένας κατάφερε με την προσπάθειά του να εξασφαλίσει την είσοδό του στο σπίτι απευθείας. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Ακριτίδη που εντυπωσίασε τους κριτές με το πιάτο που ετοίμασε, με αποτέλεσμα να πάρει την πολυπόθητη άσπρη ποδιά και να είναι ένας από τους 24 που θα διαγωνιστούν για το έπαθλο και τις 50.000 ευρώ.

https://www.instagram.com/p/CLC2fNIqQ0H/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Την Τρίτη (09.02) αναμένεται να δούμε ένα εντυπωσιακό επεισόδιο, στο οποίο δέκα παίκτες θα μονομαχήσουν και οι πέντε εξ αυτών θα καταφέρουν να πάρουν την άσπρη ποδιά και να μπουν στο σπίτι του Masterchef. Τα ζευγάρια έχουν σχηματιστεί και οι «μάχες» στην κουζίνα αναμένεται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Στο τέλος της βραδιάς, στην τελική φάση του Masterchef θα είναι ήδη 18 παίκτες και θα απομένει να γίνει η διαδικασία ακόμα μια φορά. Συνεπώς στο επεισόδιο της Τετάρτης θα δούμε έναν ακόμα παίκτη να κερδίζει απευθείας την είσοδό του στο σπίτι, ενώ οι υπόλοιποι θα «μονομαχήσουν» για να πάρουν την ποδιά και να σχηματιστεί η τελική 24άδα, κάτι που πιθανότατα θα προβληθεί την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου.

https://www.instagram.com/p/CLDB5QCqxPo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: «Κόλαση»! 1.526 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - Στους 277 οι διασωληνωμένοι και 20 νεκροί

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή