Survivor: Η άσεμνη κίνηση του Τριαντάφυλλου που κανείς δεν παρατήρησε

Survivor: Απίστευτα ήταν όσα διαδραματίστηκαν και στο επεισόδιο της Τρίτης, όπου οι «κόκκινοι» βγήκαν και πάλι νικητές, κατακτώντας τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Survivor: Η άσεμνη κίνηση του Τριαντάφυλλου που κανείς δεν παρατήρησε
1'

Φυσικά, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας το πανηγύρισαν έξαλλα και πήγαν ξανά στο Συμβούλιο του νησιού ως θεατές. Βέβαια, πόσο θεατές μπορεί να λογίζονται όταν έχουν τον Τριαντάφυλλο στην ομάδα τους, ο οποίος είναι... χείμαρρος και δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, κανείς δεν ξέρει.

Έτσι και σε αυτό το συμβούλιο οι «κόκκινοι» έκαναν τα παράπονά τους για τον πάγκο των «μπλε», οι δε πρώην Μαχητές τα έβαλαν πάλι με τον Τριαντάφυλλο και οι τηλεθεατές είχαν πάρει το ποπκόρν και παρακολουθούσαν.

Ωστόσο, μία κίνηση του Τριαντάφυλλου στο τέλος του αγώνα του Ασημακόπουλου με τον Παππά για τον τελευταίο πόντο αν γινόταν αντιληπτή από τους μπλε ίσως ξεσπούσε... παγκόσμιος πόλεμος!

Οι χρήστες του Twitter το παρατήρησαν φυσικά και το ανέβασαν στα social media. Βέβαια, εδώ να σημειωθεί ότι ο Τριαντάφυλλος δεν κοιτά προς την μεριά των «μπλε», όταν κάνει αυτή την κίνηση.

Δείτε το βίντεο και τη χαρακτηριστική φωτογραφία:

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Προειδοποίηση Αρναούτογλου - Έρχεται εντυπωσιακή βουτιά της θερμοκρασίας και χιόνια

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή