Masterchef 5 – Spoiler: Τα πρώτα… ζευγάρια του παιχνιδιού και οι κλίκες

Masterchef 5: Πριν καλά-καλά ξεκινήσει το ριάλιτι μαγειρικής του Star και ήδη έχουν σχηματιστεί ζευγάρια αλλά και κλίκες μέσα στο σπίτι!

Masterchef 5 – Spoiler: Τα πρώτα… ζευγάρια του παιχνιδιού και οι κλίκες
2'

Το Masterchef μπήκε πλέον σε κανονική ροή αφού τελείωσαν τα bootcamp και ήδη οι 24 διαγωνιζόμενοι πήραν μέρος στην πρώτη τους δοκιμασία. Το πρώτο mystery box κέρδισε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και πήρε πλεονέκτημα για την επόμενη δοκιμασία.

Μένει να δούμε ποιος θα καταφέρει να κερδίσει και θα πάρει την κάρτα ασυλίας αλλά κι ένα πλεονέκτημα που σύμφωνα με τους κριτές θα μπορεί να καθορίσει την πορεία όλου του Masterchef αλλά και ποιοι δεν τα πήγαν καλά και θα κινδυνεύσουν να φύγουν… με το καλημέρα.

https://www.instagram.com/p/CLU8is4KUnH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Θυμίζουμε πως το Masterchef πλέον θα προβάλλεται Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00 από το Star, ενώ κάθε Κυριακή στις 17:50 θα παρακολουθούμε τα αγαπημένα Master Class.

Πάντως, πριν καλά-καλά ξεκινήσει το φετινό Masterchef, ήδη οι παίκτες έχουν αρχίσει να σχηματίζουν παρέες μέσα στο σπίτι. Κάποιοι άφησαν ήδη υπονοούμενα για κλίκες και σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπεί «Ευτυχείτε» του Open, υπάρχουν παίκτες που καταστρώνουν πλάνα για να «φάνε» άλλους διαγωνιζόμενους από το σπίτι!

Επίσης, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε μια ακόμα αποκάλυψη για το Masterchef που έγινε στην ίδια εκπομπή. Αυτή αφορά τα ζευγάρια που φέρονται να έχουν σχηματιστεί μέσα στο σπίτι. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, το ένα ζευγάρι είναι αυτό του Ιωάννη Αυλωνίτη και της Μαρίας Λαζαρίδου και το άλλο αυτό του Διονύση Σαρακίνη και της Ανούς Χεριμιάν.

Σε κάθε περίπτωση, και το φετινό Masterchef αναμένεται να έχει ενδιαφέρον τόσο στο κομμάτι της μαγειρικής όσο και σε αυτό του ριάλιτι…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία - «Μήδεια»: Στη μάχη και ο Στρατός – Πολύτιμη βοήθεια με Μέσα και προσωπικό

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή