Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Έρχονται τα πάνω... κάτω στο Διαφάνι - Ανατροπές και «κυνηγητό»

Άγριες Μέλισσες: Ραγδαίες εξελίξεις στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1, με τις ανατροπές να διαδέχονται η μια την άλλη.

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Έρχονται τα πάνω... κάτω στο Διαφάνι - Ανατροπές και «κυνηγητό»
ANT1 TV
3'

Νέες ανατροπές και καταστάσεις που φέρνουν εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες. Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, καθώς τα γεγονότα που διαδραματίζονται στα επόμενα επεισόδια είναι συνταρακτικά.

Η εβδομάδα που διανύουμε θα είναι κομβική για μια σειρά χαρακτήρων με αυτά που θα δούμε να είναι συνταρακτικά και να αλλάζουν όλα τα δεδομένα στο «Διαφάνι»…

https://www.instagram.com/p/CLWR2VVqzqa

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 93 – Τρίτη 16 Φεβρουαρίου

Ο Μιλτιάδης ετοιμάζεται να παντρευτεί τηΒιολέτα αλλά ο Λάμπρος έχει τις επιφυλάξεις του. Ο Μπάμπης ανακαλύπτει ότι ο Κωνσταντής πάει τον μικρό Σέργιο στη Δρόσω στα κρυφά. Θα αποκαλύψει στην Ασημίνα τι συμβαίνει με ανυπολόγιστες συνέπειες. Η Ζωρζέτ αντιλαμβάνεται πως ο Μελέτης δεν έχει ξεπεράσει την Πηνελόπη. Ο Νικηφόρος είναι ενθουσιασμένος με τη συμφωνία που υπέγραψε, αλλά ο Δούκας είναι έτοιμος για δυναμική επιστροφή. Ο Θέμελης μετά την κουβέντα με την Ανέτ αποφεύγει τον Δούκα και τον βάζει σε υποψίες. Ο Βόσκαρης προσπαθεί να ξεφύγει από τον Τόλια και την Παγώνα, ζητώντας προστασία από την αστυνομία.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 94 – Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου

Η υγεία της Μυρσίνης χειροτερεύει και μπαίνει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η οικογένεια Σεβαστού συγκλονίζεται από αυτή την εξέλιξη που μπορεί να αλλάξει εν τέλει τη σχέση της με τον Δούκα. Η Ασημίνα έρχεται σε σφοδρή σύγκρουση με τη Δρόσω και η Ελένη είναι ξανά στη μέση. Ο Βόσκαρης προσπαθεί να φύγει από το Διαφάνι μαζί με τη Σοφούλα, αλλά οι γονείς τους θα τους προλάβουν. Την ίδια ώρα, η Ουρανία αντιμετωπίζει προβλήματα με τον Κυριάκο, ενώ στον γάμο του Μιλτιάδη και της Βιολέτας θα εμφανιστεί ένας απρόσμενος επισκέπτης.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 95 – Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου

Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής θα πιαστούν στα χέρια όταν θα γίνει γνωστή η σχέση του δεύτερου με τη Δρόσω ενώ το μαθαίνει και η υπόλοιπη οικογένεια των Σεβαστών. Ο Άγγελος προσπαθεί να βρει τη Σοφούλα, που έχει μάθει για τη σχέση του Βόσκαρη με την Ελένη και έχει κλονιστεί. Η Μυρσίνη δίνει τελεσίγραφο στον Δούκα και η απάντησή του θα αλλάξει τα πάντα στο σπίτι των Σεβαστών. Η Ελένη θα συγκρουστεί με τον Κωνσταντή μετά από μια αποκάλυψη που θα της κάνει και θα τη σοκάρει, για να δώσει νέα συνταρακτική τροπή στις Άγριες Μέλισσες.

https://www.instagram.com/p/CLU2TGULxvN

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία - «Μήδεια»: Στη μάχη και ο Στρατός – Πολύτιμη βοήθεια με Μέσα και προσωπικό

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή