MasterChef: Χαμός πριν από την ψηφοφορία - Ξέσπασε σε κλάματα ο Διονύσης

MasterChef: Με μια ιδιαίτερη περίπτωση ήρθε αντιμέτωπη η κόκκινη ομάδα και οι τρεις κριτές, που έχασε στην πρώτη ομαδική δοκιμασία.

MasterChef: Χαμός πριν από την ψηφοφορία - Ξέσπασε σε κλάματα ο Διονύσης
Facebook
2'

Αναστάτωση δημιουργήθηκε στο Masterchef λίγο πριν από την ψηφοφορία, με τον Διονύση αυτή τη φορά να ξεσπάει σε κλάματα και να απολογείται για την συμπεριφορά του.

Ο Διονύσης που είχε τη δεύτερη καλύτερη προσπάθεια κερδίζοντας τη λευκή ποδιά και την ασυλία, ζήτησε μπροστά στην ομάδα του από τους κριτές να δώσει την ασυλία του σε κάποιον συμπαίκτη του, αφού δεν την αξίζει.

Βέβαια, ούτε οι συγγνώμες αλλά και ούτε και τα δάκρυα έπιασαν τόπο μιας και σχεδόν όλοι οι διαγωνιζόμενοι δήλωσαν ανοιχτά ότι δεν μπορεί να αλλάξει πλέον κάτι.

«Αυτό δε γίνεται να συμβεί γιατί αρχικά είναι εναντίον των κανόνων. Το άλλο είναι ότι η επιλογή η δική σου θα αδικήσει τους υπόλοιπους που περιμένουν να ψηφιστούν και να ψηφίσουν», του απάντησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Οι συμπαίκτες του σχολίασαν ποικιλοτρόπως αυτή την κίνηση του Διονύση.

Αυτοί είναι οι τρεις προτεινόμενοι για αποχώρηση

Τριπλή ισοψηφία υπήρξε ανάμεσα στους παίκτες της κόκκινης ομάδας.

Οι δύο πρώτες για τη δοκιμασία αποχώρησης ήταν η Χριστίνα και Μαρία, με τον Ιωάννη ως αρχηγό να επιλέγει το τρίτο άτομο που τεθεί σε υποψηφιότητα.

Ο 26χρονος μάγειρας έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στον Αντώνη, τον Πάνο και τον Κωστή που είχαν από τρεις ψήφους. Ο Ιωάννης υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο τον Κωστή με την αιτιολογία ότι είναι σίγουρος ότι θα επιστρέψει σπίτι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απόκοσμο: Αυτός είναι ο ήχος στον Άρη - Οι πρώτες εικόνες από το Perseverance της NASA

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή