MasterChef: Η έκπληξη για την μπλε ομάδα από τα πλεονεκτήματα του Τζιοβάνι

MasterChef 5: Ποια ήταν τα πλεονεκτήματα του Τζιοβάνι - Ποιον παίκτη πήρε από την κόκκινη ομάδα

MasterChef: Η έκπληξη για την μπλε ομάδα από τα πλεονεκτήματα του Τζιοβάνι
2'

Νέα ομαδική δοκιμασία στο MasterChef κι οι κριτές ανακοίνωσαν τα πλεονεκτήματα που είχε ο Τζιοβάνι Σκαράτζι, ως νικητής του τεστ δημιουργικότητας.

Ο 44χρονος μάγειρας από την Ιταλία είχε τέσσερα πλεονεκτήματα. Πρώτο να ορίσει τους αρχηγούς και στις δύο ομάδες. Σύμφωνα με το δεύτερο πλεονέκτημα μπορεί να χαρίσει είκοσι παραπάνω λεπτά στην ομάδα του, ενώ με το τρίτο μπορούσε να πάρει μάγειρα από την αντίθεση ομάδα. Καινούργιο πλεονέκτημα η λευκή ποδιά, δηλαδή η ασυλία, για τον εαυτό του ή οποιονδήποτε άλλο θέλει. Στο άκουσμα του τελευταίου πλεονεκτήματος οι διαγωνιζόμενοι ξαφνιάστηκαν γιατί ήταν κάτι καινούριο.

Ο μάγειρας θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει από τα τέσσερα μόνο τα δύο πλεονεκτήματα.

«Δεν έχω όρεξη να βάλω τον εαυτό μου σε αυτό το δράμα. Είμαι εδώ για κάτι άλλο», είπε ο Τζιοβάνι. Έτσι, επέλεξε να πάρει τον Αντώνη από την κόκκινη ομάδα, αλλά και τον παραπάνω χρόνο για την ομάδα του. Με την απόφασή του ο Τζιοβάνι πήρε και το χειροκρότημα των συμπαικτών του.

Ο Αντώνης φάνηκε ενοχλημένος με την αλλαγή αυτή στις ομάδες, αφήνοντας πίσω του κενή τη θέση του αρχηγού. «Με ενοχλεί που φεύγω από την κόκκινη, αλλά τι να κάνουμε… Αυτό που πρέπει να κάνω θα το κάνω και πάνω από όλα να βγάλω ασπροπρόσωπο τον Τζιοβάνι», απάντησε ο νεαρός σεφ στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ο Τζιοβάνι δήλωσε ότι επέλεξε τον Αντώνη γιατί χρειάζονται παραπάνω χέρια, ενώ τον βλέπει να ταιριάζει πιο πολύ στην κόκκινη ομάδα.

Ιδιαίτερα ταραγμένος με αυτή την αλλαγή ήταν ο Διονύσης, αφού θεώρησε ότι η κόκκινη ομάδα έχασε την ισορροπία της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Κραυγή» Δερμιτζάκη: Ανοίξτε τα όλα - Βγάλτε τον κόσμο έξω

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή