Survivor: Ο Τριαντάφυλλος τράβηξε τα «πιστόλια» και «εκτέλεσε» τους μπλε

Survivor: Ο «Ντάφυ» ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της κόκκινης ομάδας – Τραυματίστηκε ο Νίκος Μπάρτζης

Survivor
2'

Πρώτη ημέρα στην μετα – Αλέξη εποχή στο Survivor και στην παραλία στήθηκε… πάρτι.

Όλοι οι παίκτες εκτός από τον Τριαντάφυλλο, τη Μαριαλένα και τον Σάκη, πανηγύρισαν την αποχώρηση του Αλέξη Παππά με χορούς και ατάκες.

Ο Τριαντάφυλλος ήταν απογοητευμένος με την αποχώρηση του φίλου του και τα έβαλε με εκείνους που πανηγύριζαν, χαρακτηρίζοντας «ντροπή» αυτές τις στιγμές.

Ο «Ντάφυ» πάντως βρήκε τρόπο να¨… επαναφέρει τον Αλέξη Παππά στο νησί και μάλιστα να βάλει στοίχημα και με τον Τζέιμς. Ο τραγουδιστής βρήκε ένα μαραμένο κλαδί φοίνικα, το βάφτισε Αλέξη και το σύστησε και στην υπόλοιπη ομάδα.

Λίγο πριν το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τον Τριαντάφυλλο πως «έσπασε» το ρεκόρ του Ντάνου από το Survivor του 2017, έπιασε Ελισάβετ και Ροδάνθη και πάει για το… πρωτάθλημα των 9 υποψηφιοτήτων.

Στο στίβο μάχης οι κόκκινοι ήταν μία αλλαγμένη ομάδα και φαίνεται πως πήραν τα πάνω τους μετά την αποχώρηση του Αλέξη. Εκείνος όμως που έκανε τη διαφορά ήταν ο Τριαντάφυλλος που πήρε δύο νίκες και με τα «πιστόλια» του, καθάρισε στην ουσία τον αγώνα. Έτσι οι κόκκινοι επικράτησαν 10-7 κερδίζοντας το έπαθλο φαγητού.

Στο στίβο μάχης τραυματίστηκε ο Νίκος Μπάρτζης με την ομάδα του να «παγώνει». Ο παίκτης της μπλε ομάδας επέστρεψε στην παραλία με πρόβλημα τραυματισμού, με τον Τριαντάφυλλο να του βάζει αγιασμό στο γόνατο, όμως πλέον περιμένει τη γνωμάτευση του γιατρού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Oscars 2021 - Όσκαρ 2021: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές της φετινής απονομής

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή