Σασμός Spoiler: Στέλλα και Αργυρώ στα... μαχαίρια για τον Αστέρη - Η εγκυμοσύνη και ο εκβιασμός

Σασμός: Δυο από τις βασικές πρωταγωνίστριες της σειράς θα έρθουν αντιμέτωπες για χάρη του «Αστέρη»...
Σκηνή από την επιτυχημένη σειρά του Alpha.
Alpha TV
3'

Καταιγιστικές εξελίξεις στον «Σασμό», καθώς έρχεται στο φως η αλήθεια για τον Στεφανή, η οποία θα διαλύσει τη Βασιλική και θα την οδηγήσει στο να ξεσπάσει στον Μαθιό. Την ίδια ώρα, ο Κώστας έχει βρεθεί στασ χέρια της αστυνομίας, ενώ η συνάντηση της Καλλιόπης με τη Μαρίνα θα φέρει στην επιφάνεια τα μίση του παρελθόντος.

Η Αργυρώ, εν τέλει, μένει στην Κρήτη και δεν επιστρέφει στην Αυστραλία, ωστόσο, δεν θα αργήσει η ώρα που θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Στέλλα, αφού οι δυο τους διεκδικούν τον Αστέρη...

Σασμός – Επεισόδιο 17: 30 Σεπτεμβρίου

Το σημείωμα της άγνωστης «Άρτζι» αναστατώνει την Καλλιόπη που σπεύδει να πιέσει τον γιο της να επιστρέψει στη Στέλλα πριν να είναι αργά. Ο Αστέρης, όμως, βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στον έρωτά του για την Αργυρώ. Εκείνη από την άλλη, έχει μια απρόοπτη συνάντηση με το Μαθιό…

Στο μεταξύ όσο η Τζένη προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Μαίρη για τον Άγη, αυτός συνεχίζει τον εκβιασμό σε βάρος της. Τη στιγμή που η Μαρίνα δείχνει πια έτοιμη να αποδεχτεί πως έχει κάποια συναισθήματα για τον Αντώνη, Αντώνης και Ντίνα έρχονται πολύ κοντά….

Την ίδια ώρα η αποκάλυψη του κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, καθώς το άλλοθι του Κώστα καταρρέει.

Σασμός Spoiler: Έγκυος η Στέλλα, εκβιάζει τον Στεφανή με «όπλο» το παιδί

Την ώρα που ο Στεφανής έχει αποφασίσει να συνεχίσει τη σχέση του με την Αργυρώ χωρίς να υπολογίσει το όποιο κόστος, έρχεται στην επιφάνεια η εγκυμοσύνη της Στέλλας. Όπως αναφέρει το περιοδικό «TiVi Σίριαλ», αρχικά η Στέλλα δεν είχε σκοπό να κρατήσει το παιδί, ωστόσο, υπέκυψε στις πιέσεις της μητέρας της.

Μετά από δεύτερες σκέψεις, αποφασίζει να κρατήσει το παιδί ενώ ανακαλύπτει ποια είναι η άγνωστη που έχει μπει στη ζωή του Αστέρη και κατάφερε να τους χωρίσει. Έχοντας πεισμώσει για τα καλά, αποφασίζει να εκβιάσει τον Αστέρη μέχρι το τέλος, χρησιμοποιώντας το αγέννητο παιδί τους.

Σασμός: Η οργή της Στέλλας για την Αργυρώ

Όταν η Στέλλα ανακαλύπτει ποια είναι η γυναίκα που έχει μπει στη ζωή του Αστέρη, οργίζεται συνειδητοποιώντας ότι πρόκειται για την Αργυρώ. Αποφασίζει, μάλιστα, να πάει και να τη βρει και στις οθόνες μας θα δούμε έναν τεράστιο καυγά με σκληρές εκφράσεις. Η Στέλλα ορμάει στην Αργυρώ, αυτή απαντάει και τα… αίματα ανάβουν για ακόμα μια φορά στον «Σασμό»…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός Κρήτη: Εικόνες πανικού με πατέρα να αρπάζει μωρό από το καρότσι την ώρα του Εγκέλαδου

Τροχαίο στην Κατεχάκη: Σύγκρουση ΙΧ με μηχανάκι - Ουρές χιλιομέτρων

Κορονοϊός: Στο «κόκκινο» Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κιλκίς, Λάρισα - Ο νέος επιδημιολογικός χάρτης