Κατερίνα Καινούργιου: Τι είπε για την υγεία του Δημήτρη Αλεξάνδρου η παρουσιάστρια;

Κατερίνα Καινούργιου: Πότε θα επιστρέψει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο πλατό; 

Κατερίνα Καινούργιου: Τι είπε για την υγεία του Δημήτρη Αλεξάνδρου η παρουσιάστρια;
2'

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό την προηγούμενη εβδομάδα, με αποτέλεσμα να λείπει από το πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα», αλλά και από το «Just the 2 of Us».

Ο ίδιος βγήκε την Δευτέρα (4/10) στην εκπομπή και αποκάλυψε πως είναι θετικός στην covid-19, , αλλά το περνάει ήπια καθώς δεν έχει συμπτώματα.

Σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου, ανέφερε στην εκπομπή της πως ο συνεργάτης της είναι πλέον αρνητικός καθώς έκανε τεστ και μάλιστα την Πέμπτη (7/10) θα βρίσκεται ξανά κοντά τους.

«Και ο Δημήτρης μας είναι καλύτερα και πολύ σύντομα θα είναι μαζί μας. Αύριο κανονικά. Βγήκε αρνητικός. Τέλεια. Θα είναι εδώ ο Δημήτρης μας αύριο» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Κάποιες μέρες πριν είχα κάνει το εμβόλιο και στα παρασκήνια του J2US βρέθηκα θετικός. Περιμένω τώρα να κάνω και το δεύτερο μοριακό. Το πρώτο βγήκε θετικό. Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα. Δεν έχω κάτι. Αν έχω κορονοϊό το περνάω πολύ ήπια. Δεν έχω σηκώσει πυρετό, δεν πονάω πουθενά… Η Ιωάννα δεν είναι θετική. Έπρεπε να κάτσει δίπλα μου επειδή ήμασταν μαζί. Μέχρι στιγμής στα τεστ βγαίνει αρνητική» είχε πει για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό τη Δευτέρα (4/10) ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στις 15:00 οι ανακοινώσεις Πλεύρη - «Όχι νέα πιεστικά μέτρα για τους μη εμβολιασμένους»

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Έρχονται επικίνδυνες καταιγίδες διαρκείας - Πότε θα επηρεαστεί η Αττική

Γλυκά Νερά: Βίντεο με την Καρολάιν ένα μήνα πριν τη δολοφονία – Τι βρήκαν στο κινητό του 32χρoνου

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή