Survivor: Τι είπε ο Bo στον Γιώργο Καρτελιά και τον απέτρεψε να πάει στο ριάλιτι επιβίωσης (vids)

Το Survivor επιστρέφει με τον πέμπτο κύκλο του στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Κυριακής (26/12) και η μάχη για την επιβίωση ξεκινά

Survivor: Τι είπε ο Bo στον Γιώργο Καρτελιά και τον απέτρεψε να πάει στο ριάλιτι επιβίωσης (vids)
Η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργος Καρτελιάς, το πρωινό δίδυμο του Breakfast at Star ήταν καλεσμένοι στo Dot
ΣΚΑΪ
2'

Η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργος Καρτελιάς, το πρωινό δίδυμο του Breakfast at Star ήταν καλεσμένοι στo Dot την Κυριακή και αποκάλυψαν πρώτη φορά τον τσακωμό τους. Ο Γιώργος, μάλιστα, αποκάλυψε πως είχε σκεφτεί σοβαρά να πάει στο Survivor, αλλά τον σταμάτησαν τα… κουνούπια που του είχε πει ο Bo.

«Μίλησα με τον Bo, μου έλεγε ότι έχει κουνούπια, δεν μπορούσαν να κοιμηθούν...Και είπα άστο καλύερα. Πιο πολύ τα κουνούπια με επηρέασαν, όχι τόσο η πείνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καρτελιάς. Και συμπλήρωσε: «Δεν το 'χω το αθλητικό κομμάτι, αλλά και το κομμάτι του ριάλιτι δεν με πειράζει. Έτσι κι αλλιώς δεν έχω να κρύψω κάτι. Αυτός που είμαι, αυτός θα είμαι και εκεί. Δεν θα με πείραζε να με κορόιδευαν αν δεν τα πηγαίνω καλά στα αγωνίσματα. Δεν θεωρώ ότι θα έφτανα ποτέ στο τέρμα».

Παράλληλα, αποκάλυψαν τον τσακωμό τους ο οποίος τους κράτησε χώρια δύο χρόνια. Η Ελίνα ανέφερε: «Έχω φύγει από το ραδιόφωνο, έχω παραιτηθεί… Είχα πάει σε άλλο ραδιόφωνο και δούλευα και επέστρεψα μετά από δύο χρόνια και τότε κάναμε μαζί το πρωινό».

Σημειώνεται ότι πρεμιέρα κάνει απόψε, Κυριακή (26/12), στις 21.00 στον ΣΚΑΪ ο πέμπτος κύκλος του επιτυχημένου ριάλιτι επιβίωσης Survivor. Διάσημοι και Μαχητές ετοιμάζονται να πέσουν στον στίβο μάχης και να «επιβιώσουν» κάτω από αντίξοες συνθήκες, έχοντας όμως μόνο στόχο τους τη νίκη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτες εικόνες στο Lohan: «Ασφυκτιούσε» από κόσμο, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. το είχε κλείσει για παραβάσεις

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Χριστουγεννιάτικο δέντρο ξεκλήρισε οικογένεια

Δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κεραμέως - Πέθανε ο πατέρας της, Κωνσταντίνος

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή