Survivor: Χαμός στους Διάσημους – Η «κωλοτούμπα» και ο πρώτος υποψήφιος (videos)

Survivor: Τα πνεύματα στην ομάδα των Διασήμων δεν λένε να ηρεμήσουν - Η «κωλοτούμπα» του αιώνα από τη Μυριέλλα 

Survivor: Χαμός στους Διάσημους – Η «κωλοτούμπα» και ο πρώτος υποψήφιος (videos)
Τα πνεύματα στην ομάδα των Διασήμων δεν λένε να ηρεμήσουν
Glomex
3'

Οι Μαχητές για ακόμη ένα αγώνισμα του Survivor ήταν καλύτεροι από τους Διάσημους, κυρίως στον τελικό στόχο. Οι «κόκκινοι» έχασαν ευκολότερα απ’ ότι μαρτυρά το τελικό 10-7.

Η μπλε ομάδα ενισχυμένη και με την τελευταία της προσθήκη, την Σταυρούλα, κατάφερε να επικρατήσει στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας και να εξασφαλίσει την ασφάλεια των μελών της για την ώρα.

Μετά το αγώνισμα δεν έλειψαν τα νεύρα και τα κλάματα. Αρχικά η Μυριέλλα έκανε την κωλοτούμπα του αιώνα. Μετά από τόσους καυγάδες και τόσα δάκρυα η ηθοποιός των Διάσημων κατέληξε στο συμπέρασμα πώς η Ναυσικά είναι ο μόνος άνθρωπος που νοιάζεται για εκείνη.

Είναι γεγονός ότι οι Διάσημοι δεν βρίσκονται και στα καλύτερά τους. Συχνά πυκνά βλέπουμε εκρήξεις παικτών, κλάματα, τσακωμούς και περίεργα αποτελέσματα στις κάλπες.

Ωστόσο μετά τους πρόσφατους ομηρικούς καυγάδες ανάμεσα με Μυριέλλα, Κάτια, Βρισιήδα να συντάσσονται εναντίον της Ναυσικάς, θα περίμενε κανείς να ισχύσει τουλάχιστον αυτό που ειπώθηκε από πολλά στόματα. Δηλαδή, οι Διάσημοι να συνεχίσουν να μάχονται ως ομάδα, αλλά στην καλύβα οι σχέσεις τους να είναι τυπικές.

Κι όμως η Μυριέλλα κατάφερε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να ξανά αλλάξει στρατόπεδο και να ταχθεί με την Ναυσικά, κατηγορώντας αυτή τη φορά τη Βρισηίδα ότι την ξεγέλασε.

Η Ναυσικά πάντως εμφανίστηκε επιφυλακτική απέναντι στη Μυριέλλα και στις κινήσεις της μέσα στο παιχνίδι, ενώ Βρισηίδα και Ευρυδίκη με δυσκολία συγκράτησαν τον εκνευρισμό τους.

Παράλληλα, είδαμε έναν μεγάλο καβγά ανάμεσα στον Άρη και τον Τάκη.

Ο καβγάς ξεκίνησε όταν ο Τάκης Καραγκούνιας εκνευρίστηκε με τον Άρη Σοϊλέδη και άρχισε να τον κατηγορεί πως πηγαίνει πάντα πρώτος για ψαροντούφεκο χωρίς να αφήνει κανέναν άλλο.

«Ο Άρης για άλλη μια φορά ήθελα να πάρει το ψαροντούεφκο να πάει για ψάρεμα, δεν με έχει αφήσει ποτέ να πάω πρώτος. Δεν ξέρω τι προσπαθεί να κάνει. Μάλλον προσπαθεί να βγάζει αυτός τα ψάρια για να κάνει το κέφι του; προσπαθεί να δείξει ότι προσφέρει περισσότερα;», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Για ποιο λόγο φωνάζεις;», του είπε ο Άρης με εκείνον να απαντά: «Τι νομίζεις ότι είσαι ρε φίλε;».

«Ότι γουστάρω θα κάνω, δεν θα μου φωνάζεις», του είπε με τον Τάκη να απαντά: «Και εγώ τι είμαι για να με λες αγοράκι σου;».

Survivor: Τι συνέβη στο συμβούλιο του νησιού

Οι κόκκινοι που προσφάτως αποχαιρέτησαν τον Σάκη Αρσενίου, πήγαν για ακόμη μια φορά στο συμβούλιο του νησιού να υποδείξουν υποψήφιο προς αποχώρηση, με τον Απόστολο Ρουβά να έχει κερδίσει την ατομική ασυλία νωρίτερα.

Βάσει των πρόσφατων συζητήσεων και ψηφοφοριών τους, θα περίμενε κανείς ότι η κάλπη θα έδειχνε τη Μυριέλλα. Αντ’ αυτού Μαχητές, Λιανός και κοινό εξεπλάγησαν όταν είδαν το όνομα της Βρισηίδας. Η ίδια πάντως φάνηκε να το περιμένει και ήταν αρκετά ψύχραιμη.

Στη συνέχεια ανέβηκαν οι τόνοι. Ο Τάκης προσπάθησε να εξηγήσει γιατί ψήφισε τη Βρισηίδα, αλλά μάλλον χειρότερα τα έκανε.

Μέρος στην κόντρα που άναψε πήραν και οι Μαχητές, οι οποίοι τοποθετήθηκαν ξεκάθαρα και απόλυτα υπέρ της Βρισηίδας

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor Spoiler: «Κάτι κινείται πίσω από την πλάτη μου, κάποιο σχέδιο πονηρό»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή