«Βλέποντας την παρωδία του φετινού Survivor» - Κράξιμο στο Twitter για την παραμονή του Εμμανουήλ

Survivor: Στους χρήστες των social media δεν άρεσε καθόλου η παραμονή του make up artist - Αποθέωση για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και «καρφιά» στην Ασημίνα
4'

Και τι δεν είδαμε στο χθεσινό (6/4) επεισόδιο του Survivor. Ενώ οι περισσότεροι θα περίμεναν να αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μετά τη συμπεριφορά του όσο βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, έγινε η ανατροπή και από το ριάλιτι επιβίωσης αποτελεί παρελθόν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Παίκτες του Survivor αλλά και χρήστες του διαδικτύου, πιστεύουν πως ο γνωστός make up artist παίζει «θέατρο» και αγωνιστικά δεν αξίζει να παραμείνει, όμως το τηλεοπτικό κοινό είχε άλλη άποψη.

Παράλληλα, είδαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης (6/4) έναν άγριο καβγά ανάμεσα στην Ασημίνα και τον Άρη Σοϊλέδη, με τους χρήστες του Twitter να παίρνουν το μέρος του ποδοσφαιριστή και να ρίχνουν τα «καρφιά» τους στην παίκτρια της κόκκινης ομάδας.

Trend στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έγινε το όνομα της Ευρυδίκης, με τα περισσότερα σχόλια να είναι θετικά και να απορούν πως έφυγε η παίκτρια των «μπλε» και όχι ο Κωνσταντίνος.