Survivor - Νέο ειδύλλιο στον Άγιο Δομίνικο: Βρισηίδα και Μαρτίκας ήρθαν πιο κοντά

Survivor: O Μαρτίκας δείχνει να έχει έρθει πολύ κοντά με την Βρισηίδα η οποία επίσης δείχνει να τον έχει ξεχωρίσει ανάμεσα στους συμπαίκτες καθώς είναι ο μόνος άνθρωπος που εμπιστεύεται.

Survivor - Νέο ειδύλλιο στον Άγιο Δομίνικο: Βρισηίδα και Μαρτίκας ήρθαν πιο κοντά
Κάποιοι έχουν έρθει πολύ κοντά στο Survivor, όπως το μοντέλο και ο φαρμακοποιός.
1'

Ένας καβγά στην καλύβα των Μπλε στο Survivor, αποκάλυψε την αδυναμία του Μαρτίκα στο πρόσωπο της Βρισηίδας καθώς όπως είπε ο Τάκης, θα μπορούσε να την είχε ψηφίσει στην τελευταία ψηφοφορία αντί για τη Σοφιάννα.

«Βλέπω ότι ο Μαρτίκας έχει μία παραπάνω συμπάθεια απ’ ότι θα έπρεπε να έχει προς τη Βρισηίδα, αλλά δεν μπορώ να πω 100% ότι αυτό είναι κάτι ερωτικό ή απλά ότι είναι κάτι παραπάνω από φιλικό», ανέφερε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Πράγματι ο Μαρτίκας δείχνει να έχει έρθει πολύ κοντά με την Βρισηίδα η οποία επίσης δείχνει να τον έχει ξεχωρίσει ανάμεσα στους συμπαίκτες καθώς είναι ο μόνος άνθρωπος που εμπιστεύεται.

Πλέον μένει να δούμε αν η ιδιαίτερη αυτή σχέση που υποστηρίζει ο Τάκης πως υπάρχει μεταξύ Μαρτίκα και Βρισηίδας θα αποκαλυφθεί και θα εκδηλωθεί ή αν πρόκειται μόνο για μία συμπάθεια ή ακόμα και φιλία.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Νέο ειδύλλιο στο παιχνίδι; Όσα αποκάλυψε ο Τάκης (video)

Survivor: Ο Εμμανουήλ για Τάκη - «Έχουμε βγάλει πλάνο για να τον διώξουμε» (video)

Survivor: Σπάραξε ο Τάκης - Δεν άντεξε τις μνήμες με τον πατέρα του (video)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή