Survivor Spoiler: Ανατροπή με τις ατομικές ασυλίες - Ο πρώτος υποψήφιος

Survivor Spoiler: Νέοι κανόνες μπαίνουν στο παιχνίδι επιβίωσης σχετικά με τους υποψηφίους και τις ατομικές ασυλίες. - Ξεκινά η νέα αγωνιστική εβδομάδα με πολλές ανατροπές.

Survivor Spoiler: Ανατροπή με τις ατομικές ασυλίες - Ο πρώτος υποψήφιος
Τι θα δούμε απόψε;
ΣΚΑΪ
2'

Το Survivor μπαίνει στην τελική ευθεία και πλέον τα πράγματα γίνονται αρκετά δύσκολα. Στο αποψινό επεισόδιο οι παίκτες αισθάνονται... ανακούφιση μετά την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια και δεν το κρύβουν.

Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν, εκτιμούν και περιμένουν να δουν μια διαφορετική Κόκκινη ομάδα, αφού ο αδύναμος κρίκος και αγωνιστικά, Τάκης Καραγκούνιας, πήρε το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Θα καταφέρουν οι Κόκκινοι να πάρουν τη νίκη από τους Μπλε στο αποψινό αγώνισμα για την πρώτη ασυλία; Σύμφωνα με το dokari.gr η απάντηση είναι "Όχι".

Οι Μπλε ξεκινούν και πάλι με το... δεξί τις ασυλίες, κατακτούν την πρώτη και στέλνουν ξανά τους Κόκκινους στο Συμβούλιο του Νησιού για την επιλογή του πρώτου τους υποψηφίου για αποχώρηση.

Οι νέοι κανόνες του παιχνιδιού τίθενται σε ισχύ και ένας από αυτούς φέρνει τα πάνω κάτω στις τελευταίες εβδομάδες πριν από τη μετατροπή του ριάλιτι επιβίωσης σε καθαρά ατομική υπόθεση των παικτών που θα μείνουν στην τελική 8άδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι πολύ πιθανό από αυτήν την εβδομάδα να ενεργοποιηθεί ο κανόνας για τη μη ανάδειξη υποψηφίων προς αποχώρηση από τους παίκτες - κατόχους των ατομικών ασυλιών.

Αυτό σημαίνει πως οι ατομικές ασυλίες θα διεξάγονται κανονικά και οι νικητές θα εξασφαλίζουν απλώς πως δεν θα μπορούν να ψηφιστούν ως υποψήφιοι για αποχώρηση.

Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση

H Κόκκινη ομάδα θα πρέπει να αναδείξει τον πρώτο υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση και σύμφωνα με τα spoiler, αυτός θα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας.

Διαβάστε επίσης:

Survivor Spoiler (22/5): Η ομάδα που κερδίζει σήμερα την πρώτη ασυλία

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή