Survivor-Θωμαΐς: Η Σταυρούλα ήθελε σώνει και ντε να κοιμηθεί πλάι στον Στάθη - Η απάντηση του Σπύρου

Survivor: Ξέσπασε η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου κατά της Σταυρούλας στο αποψινό επεισόδιο.
Άνω-κάτω έγιναν για ακόμα μία φορά οι παίκτες που έχουν απομείνει στο φετινό Survivor.
Glomex
2'

Με εντάσεις ξεκίνησε και το αποψινό επεισόδιο στο Survivor καθώς έπειτα από τα παράπονα που έκανε η Ασημίνα στην αρχή του ριάλιτι, σειρά παίρνει η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου η οποία με τις δηλώσεις που έκανε θα ανάψει «φωτιές».

Η Θωμαΐς μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ, δεν έκρυψε το παράπονο της για τον τρόπο με τον οποίο την οδήγησαν να αλλάξει θέση το κρεβάτι της.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια του Survivor δήλωσε πως «χθες πριν το συμβούλιο έγινε ένα συμβάν που εκείνη τη στιγμή με θύμωσε αλλά δεν κατάλαβα ποτέ για ποιον λόγο έγινε όλο αυτό. Αναγκάστηκα να μεταφέρω το κρεβάτι μου στην άλλη καλύβα και να κοιμηθώ δίπλα στον Άρη. Ξαφνικά τους έπιασε μια αναμπουμπούλα και ήθελαν να με αλλάξουν θέση. Δεν κατάλαβα ακριβώς αλλά νομίζω ότι δεν ήθελαν να είμαι δίπλα στον Στάθη. Ή ξαφνικά ο Στάθης δεν ήθελε να κοιμάται δίπλα μου, ενώ δυο μήνες κοιμάμαι εκεί, ή η Σταυρούλα σώνει και ντε ήθελε να είναι δίπλα του».

«Μπορούσε να πάει όμως δίπλα του και από την άλλη πλευρά. Δεν κατάλαβα και ήταν πολύ άσχημο αυτό που έγινε», πρόσθεσε.

«Την ώρα που μετέφερα το κρεβάτι μου , ούτε ο Σπύρος ούτε η Σταυρούλα με ρώτησαν για ποιο λόγο φεύγω ενώ ο Στάθης δεν ήταν εκεί. Στη συνέχεια που συναντηθήκαμε δεν με ρώτησε καν τι έγινε. Μάλλον το είχαν σχεδιάσει από πριν και μάλλον το είχε ζητήσει ο Στάθης για κάποιο λόγο, που δεν γνωρίζω αλλά δεν ξέρω τι έχει συμβεί από πίσω. Ειλικρινά» κατέληξε, εμφανώς ενοχλημένη, η Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου.

Ο Σπύρος Μαρτίκας από την δική του πλευρά μίλησε στην κάμερα του Survivor και έδωσε την δική του απάντηση στην Θωμαΐς Μαίη Εμμανουηλίδου.

«Χθες αποφασίσαμε με την Σταυρούλα να είμαστε λίγο πιο άνετα, να μην στριμωχνόμαστε να κατέβεις κάτι. Λέμε στην Μαίη "μήπως μπορείς επειδή έχεις αρκετό χώρο να πας πιο εκεί;" και λέει "οχι δεν κατεβαίνω". Στριμωχτήκαμε και βολευτήκαμε μια χαρά. Γιατί να κάνει θέμα; Δεν την διώξαμε. Μαίη τι ετοιμάζεις;», είπε ο παίκτης του Survivor.

Σχετικές ειδήσεις