Πέτρος Πυλαρινός: Θυμάμαι περιστατικά ερωτικών πράξεων στο Fame Story

Ο Πέτρος Πυλαρινός αποκαλύπτει στην εκπομπή «Super Κατερίνα» πως στο «Fame Story 3» υπήρχαν άτομα που είχαν σεξουαλικές σχέσεις ενώ αναφέρθηκε και στην πρόταση που έλαβε για συμμετοχή στο «J2US».

Πέτρος Πυλαρινός: Θυμάμαι περιστατικά ερωτικών πράξεων στο Fame Story
Instagram
1'

Την εποχή που γυριζόταν το Fame Story 3 στην ελληνική τηλεόραση, ο Πέτρος Πυλαρινός, ο οποίος ήταν ένας από τους συμμετέχοντες, αναφέρθηκε στις ερωτικές περιπτύξεις που είχαν οι διαγωνιζόμενοι κατά τη διάρκεια που γυριζόταν το ριάλιτι ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι είχε ακούσει κάποιους να κάνουν σεξ στην τουαλέτα.

«Θυμάμαι περιστατικά σεξ στο σπίτι του Fame Story. Δηλαδή στην τουαλέτα και έγραφε η κάμερα. Τους είχα ακούσει. Την ώρα που "δίδασκε" ο Γιώργος Λιανός δεν ήμουν μπροστά να τον παρακολουθήσω και να του δώσω τα συγχαρητήρια μου» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Επίσης, ανέφερε ότι «ήταν λίγο άβολη για μένα αυτή η διαδικασία του ριάλιτι και για αυτό δεν θα το ξανάκανα ποτέ. Την ώρα που δεν έγραφαν οι κάμερες προσπαθούσα να κοιμηθώ γιατί χαμήλωναν λίγο τα φώτα. Τα άτομα αυτά όμως, που συμμετείχαν στα περιστατικά, ίσως να τα είδαμε και μετά σαν ζευγάρια».

«Κάποια τα είδαμε και κάποια μπορεί να μην τα είδαμε. Θα πω μόνο αυτό γιατί δεν ήταν ένα περιστατικό αλλά πολλά. Ήταν δυο, τρία. Εγώ πάντως έναν μήνα έκατσα και δεν έκανα τίποτα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λιανός: H άγνωστη ιστορία από το Fame Story 3

Πώς είναι σήμερα η Μάρω Λύτρα του Fame Story

20 χρόνια μετά το Fame Story αγνώριστη είναι η Άσπα Τσίνα

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή