Survivor All Star: Τι προσδοκά ο ΣΚΑΪ

Όπως συμβαίνει με κάθε κύκλο του «Survivor», έτσι και φέτος, στις ψυχαγωγικές εκπομπές του ΣΚΑΪ θα προβάλλονται αποκλειστικά θέματα και θα γίνονται αποκαλύψεις για τα επεισόδια του ριάλιτι

Survivor All Star: Τι προσδοκά ο ΣΚΑΪ
Ξεκινά το Survivor All Star
ΣΚΑΪ
2'

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Survivor All Star». Το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει στις 8 Ιανουαρίου, στην τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό, και τους καλύτερους παίκτες από προηγούμενες σεζόν.

Σταυρούλα Χρυσαειδή, Αφροδίτη Σκαφιδά, Κωνσταντίνος Βασάλος, Στέλλα Ανδρεάδου, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κώστας Παπαδόπουλος, Μελίνα Μεταξά, Ελένη Χαμπέρη, Τάκης Καραγκούνιας και Περικλής Κονδυλάτος, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Ηλίας Γκότσης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Νίκος Μπάρτζης, Στάθης Σχίζας, Στέλιος Χανταμπάκης, Σπύρος Μαρτίκας, Εύη Σαλταφερίδου, Κατερίνα Δαλάκα, Βρισηίδα Ανδριώτου, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Ηλίας Μπόγδανος, θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο με έναν και μόνο στόχο: να βρεθούν στην κορυφή και να κερδίσουν τον τίτλο του Survivor.

Για τους παίκτες μπορεί ο στόχος να είναι αυτός, όπως επίσης και τα χρήματα καθώς φημολογείται ότι θα λαμβάνουν αμοιβή 5.000 ευρώ την εβδομάδα συν bonus σε κάποιες περιπτώσεις, για το ΣΚΑΪ όμως ο στόχος είναι άλλος! Συγκεκριμένα, τα στελέχη του Φαλήρου, μαζί φυσικά με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, θέλουν το πρότζεκτ να σαρώσει σε πίνακες τηλεθέασης και στη διαφημιστική αγορά προκειμένου το «ταμείο» να γεμίσει και να πάρει τη ρεβάνς μιας δύσκολης χρονιάς.

Το πρώτο μισό δεν κύλησε εύκολα για τον ΣΚΑΪ, που είδε το «Love Island» να κόβεται, το «Voice» να περιορίζεται σε χαμηλές πτήσεις και τα νούμερά του να μην θυμίζουν τις περασμένες χρονιές. Με το «Survivor», όμως, προσδοκούν η κατάσταση να ανατραπεί και ο σταθμός, που έχει συνηθίσει να απασχολεί με τις επιτυχίες του, να επιστρέψει στην κορυφή.

Πώς το Survivor θα επηρεάσει και τις υπόλοιπες εκπομπές

Όπως συμβαίνει με κάθε κύκλο του «Survivor», έτσι και φέτος, στις ψυχαγωγικές εκπομπές του ΣΚΑΪ θα προβάλλονται αποκλειστικά θέματα και θα γίνονται αποκαλύψεις για τα επεισόδια του ριάλιτι. Το «Πρωινό Μας», με τη Φαίη Σκορδά, και το «Γεια σου», τα Σαββατοκύριακα με τη Μαρία Μπακοδήμου, θα επωφεληθούν από την άφιξη του εν λόγω φορμάτ και ευελπιστούν να κερδίζουν ένα μεγάλο μερίδιο από τους φανατικούς του. Η Μαρία Μπακοδήμου, μάλιστα, μετακινείται στις 12.00, ενώ θα δούμε και αλλαγές στην ομάδα της με αφίξεις προσώπων που θα μπορούν να σχολιάζουν εύστοχα το όσα θα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο.

Σχετικές ειδήσεις

Ποια προγράμματα επιστρέφουν και ποια παρουσιάστρια κάνει παύση

J2US: Οι νικητές του μεγάλου τελικού και η «βόμβα» του Κοκλώνη

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
08:30ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Εύβοια

08:30ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Εύβοια