ΑΝΤ1: Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα - Πότε θα βλέπουμε Παγιδευμένους

ΑΝΤ1: Την 16η Ιανουαρίου, το ενδιαφέρον στρέφεται στη σειρά «Παγιδευμένοι»

ΑΝΤ1: Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα - Πότε θα βλέπουμε Παγιδευμένους
2'

Το πρόγραμμα του ΑΝΤ1, για το δεύτερο μισό της σεζόν, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου. Έτσι, μετά από αποχή κάποιων εβδομάδων λόγω γιορτών και Μουντιάλ, στις 20.00 κάνουν come back οι «Ράδιο Αρβύλα». Η ζωντανή, σατιρική εκπομπή του Αντώνη Κανάκη με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση, επανέρχεται και η σάτιρα είναι στα καλύτερα της.

Την ίδια μέρα, στις 21.00, η σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος;» αναλαμβάνει να διασκεδάσει το κοινό από το σπίτι. Σύμφωνα με τον νέο προγραμματισμό, η σειρά θα παίζεται από Δευτέρα έως και Τετάρτη, ενώ στο πρώτο επεισόδιο για το 2023 θα δούμε την ένταση στην σχέση της Περιστέρας με τον Γιάννη να έχει χτυπήσει κόκκινο και τον Γιάννη να αποφασίζει να εγκαταλείψει την βίλα!

Την 16η Ιανουαρίου, το ενδιαφέρον όμως στρέφεται στη σειρά «Παγιδευμένοι». Η παραγωγή μυθοπλασίας, που κέρδισε την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών και είδε τις μετοχές της να ανεβαίνουν, επιστρέφει με νέα επεισόδια. Στην πρώτη επίσημη, θα δούμε ότι η αποκάλυψη που κάνει ο Δημήτρης στην Άννα μετατρέπει την αγάπη της σε θυμό και ανατρέπει τα δεδομένα της σχέσης τους. Οι εκβιασμοί του Άγγελου έχουν πανικοβάλει όλους όσοι κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν τα μυστικά τους. Ο Θοδωρής προσπαθεί να διαφύγει στο εξωτερικό, ενώ ο Άκης που τον βοηθάει κρύβει κι αυτός ένα μυστικό που δεν θέλει να αποκαλυφθεί. Ο Ανδρέας, σοκαρισμένος από την αποκάλυψη ότι η Δανάη είναι κόρη του, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει στην απειλή του Άγγελου. Η Κατερίνα δεν αντέχει στην ιδέα ότι θα τα χάσει όλα και πιέζει τον Σταύρο να κάνει κάτι για να τη σώσει. Η Κλειώ συνεχίζει να παίζει το παιχνίδι του Άγγελου σ’ ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο. Πόσο καλά οργανωμένο είναι, όμως, αυτό το σχέδιο που αν πετύχει θα τους διαλύσει όλους;

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στις 20.00, στον αέρα θα βγει και το «Βινύλιο». Η ιδιαίτερη και πολυδιάστατη μουσική, και όχι μόνο, εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, έρχεται ζωντανά από Θεσσαλονίκη με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση, γεμάτη μουσική, χιούμορ, νοσταλγία και, όποτε προκύψουν, αβίαστα πάρτυ.

Αναμένουμε να δούμε πότε θα επιστρέψει και το «The 2night show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και η κωμική σειρά «Εκτός υπηρεσίας».

Διαβάστε επίσης:

Από τον ΑΝΤ1+ πάει στο… ελεύθερο: Δείχνει κι άλλο Μουντιάλ ο ΑΝΤ1!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή