Survivor All Star Spoiler 17/1: Έρχονται ποινές από τον Ατζούν

Survivor All Star Spoiler: Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι έξαλλος καθώς δεν πάνε καλά τα πράγματα στον Άγιο Δομίνικο - Ξεκινούν ποινές στους παίκτες του ριάλιτι.

Survivor All Star Spoiler 17/1: Έρχονται ποινές από τον Ατζούν
Οι Survivors.
Glomex
1'

Την δεύτερη εβδομάδα διανύει το Survivor All Star ωστόσο ο παραγωγός του ριάλιτι, Ατζούν Ιλιτζαλί, δεν είναι αρκετά ευχαριστημένος καθώς καθημερινά προκύπτουν προβλήματα, αναφορικά με τις ίντριγκες που αναπτύσσονται μεταξύ παικτών και θέτουν σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Αφορμή για την έκρηξη του Τούρκου παραγωγού στάθηκαν όλα όσα θα δούμε να διαδραματίζονται στο αποψινό επεισόδιο, καθώς ο Μαρτίκας έγινε έξαλλος όταν διαπίστωσε πως είχε ψηφιστεί ως τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση.

Ο ίδιος εμφανίζεται στο τρέιλερ να μιλά για συμφωνία, κάτω από το τραπέζι με την Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία μάλιστα καταγγέλεται πως δεν την τήρησε και αυτό συνιστά ακόμα μια σαφή παραβίαση των κανονισμών του παιχνιδιού.

Τι ακριβώς θα πράξει ο Τούρκος παραγωγός θα ξεκινήσει τις ποινές προκειμένου να προστατεύσει το παιχνίδι δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Γιατί είναι η μεγαλύτερη αποτυχία που έχουμε δει ποτέ;

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι καλύτεροι παίκτες αγωνιστικά

Survivor All Star trailer: Ο πικραμένος, ο φοβισμένος και η ατρόμητη (video)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα