Survivor All Star - Καρολίνα: «Ο Μάριος έχει ξενερώσει φουλ και φαίνεται»

Survivor All Star: Σε προβληματισμό η Καρολίνα και η Μαριαλένα μετά την ένταση στο συμβούλιο του νησιού για... τα κρυφά ραντεβού

Survivor All Star - Καρολίνα: «Ο Μάριος έχει ξενερώσει φουλ και φαίνεται»
GLOMEX
2'

Το επεισόδιο της Τρίτης 24 Ιανουαρίου 2023 είχε πολλά δρώμενα με τους Καρολίνα και Μάριο Πρίαμο να βρίσκονται σε προβληματισμό μετά τις εξελίξεις και τις καταγραφές των τρυφερών τετ-α-τετ.

Η παίκτρια που απασχολεί την τελευταία εβδομάδα σχολίαζε στην καλύβα μαζί με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη τον καβγά που έγινε ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και τον Νίκο Μπάρτζη στο συμβούλιο του νησιού.

Τότε η Καρολίνα ανέφερε ότι ο «Ο Μάριος έχει ξενερώσει φουλ και φαίνεται» με τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα για την κρυφή συνάντηση στο δάσος.

Η Μαριαλένα συμπλήρωσε τότε πώς το ίδιο έχει πάθει και ο σύντροφός της: «Κι ο Σάκης. Γιατί δεν έχουν δώσει κανένα δικαίωμα. Συμφωνείς ότι το κάνουν γιατί ο Σάκης είναι ο καλύτερος παίκτης και δεν μπορούν να τον διαβάλλουν με κάποιον άλλον τρόπο; Γιατί δεν τους δίνει δικαίωμα;».

Survivor All Star: Οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι παίκτες της μπλε ομάδας, μετά την ήττα τους στο αγώνισμα ασυλίας, κλήθηκαν να ψηφίσουν δύο ακόμη άτομα προς αποχώρηση. Η Καρολίνα Καλύβα βγήκε από την κάλπη, τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση. Την ακολούθησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, κλείνοντας έτσι την τετράδα των υποψηφίων.

Με βάση λοιπόν την τελευταία ψηφοφορία, η τετράδα των υποψηφίων είναι οι Τάκης Καραγκούνιας, Σπύρος Μαρτίκας, Γιώργος Ασημακόπουλος και Καρολίνα Καλύβα.

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πώς θα ψηφίσει το κοινό, περιμένοντας παράλληλα και τις εισόδους νέων παικτών στο παιχνίδι που θα δώσουν νέο ενδιαφέρον και θα αυξήσουν τα επίπεδα της… ίντριγκας στο Survivor All Star.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή