Survivor All Star - Spoiler 13/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία της Δευτέρας

Survivor All Star - Spoiler 13/2: Η ομάδα που κερδίζει την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας

Survivor All Star - Spoiler 13/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία της Δευτέρας
2'

Η νέα εβδομάδα που ξεκίνησε στο Survivor All Star κάνει πρεμιέρα με αγώνες ασυλίας. Διάσημοι και Μαχητές μπαίνουν και πάλι στον στίβο μάχης με στόχο να μην βρεθεί κάποια ομάδα στον «τάκο» και αναγκαστεί να χάσει παίκτη.

Οι Διάσημοι έχουν πάρει τα πάνω τους τον τελευταίο καιρό καθώς έχουν σημειώσει ένα σερί από νίκες. Από την άλλη οι Μαχητές, οι οποίοι έχουν χάσει σερί στα αγωνίσματα είναι αντιμέτωποι με την πείνα αλλά και με λιγότερους παίκτες.

Εκτός αυτών οι Μαχητές προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους. Στον πρώτο αγώνα ασυλίας οι Διάσημοι θα συνέχισαν τις σερί νίκες καθώς κέρδισαν στον στίβο μάχης. Έτσι οι Μπλε για ακόμα μια φορά πήγαν στο Συμβούλιο του Νησιού ψήφισαν προς αποχώρηση τον Κρις Σταμούλη.

Σύμφωνα με τα σπόιλερ και αύριο νικητές θα είναι οι Κόκκινοι γεγονός που σημαίνει ότι οι Μπλε θα κληθούν να ψηφίσουν δύο ακόμα παίκτες τους.

Η μεγάλη ανατροπή που ετοιμάζει ο Ατζούν

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real, ο ΣΚΑΙ σχεδιάζει να εντάξει στο πρόγραμμά του ακόμα περισσότερο Survivor All Star όσο πλησιάζουμε στην άνοιξη.

Συγκεκριμένα, το κανάλι που αύξησε πριν από λίγες εβδομάδες τα επεισόδια από τέσσερα σε πέντε (Κυριακή - Πέμπτη) σχεδιάζει κάτι ακόμα.... βάζοντας και έκτο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης μέσα στην εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ημέρα μετάδοσης του 6ου επεισοδίου θα είναι το Σάββατο, κάτι που αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή αμέσως μετά τον τελικό του The Voice τον Μάρτιο.

Στόχος του Φαλήρου είναι να κόψει τη φόρα στον ανταγωνισμό, που αυξάνεται από τις 18/2 με την πρεμιέρα του J2US.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα